MP: Katere stroške lahko uveljavljamo?

Obravnavali bomo dve temi, ki sta računovodsko obarvani in zelo povezani. Prva je namenjena stroškom v podjetju. Gre za zelo obsežno temo, pri kateri je skorajda nujna pomoč računovodje. Druga tematike je namenjena letnim poročilom. Spoznali boste zakaj se letna poročila sploh oddajajo ter kaj vse morajo vsebovati.

Vabimo vas, da se nam 23.2.2011, ob 17ih pridružite na brezplačnem izobraževanju, ki ga organiziramo v Tehnološkem parku Ljubljana. Obravnavali bomo dve temi, ki  sta računovodsko obarvani in zelo povezani. Prva je namenjena stroškom v podjetju. Gre za zelo obsežno temo, pri kateri je skorajda nujna pomoč računovodje. Druga tematike je namenjena letnim poročilom. Spoznali boste zakaj se letna poročila sploh oddajajo ter kaj vse morajo vsebovati.

Uveljavljanje stroškov v podjetju je zelo pomembno opravilo pri upravljanju podjetja. Potrebno je pravilno identificirati stroške, ki so davčno priznani odhodek za naše podjetje.

Tematike bodo naslednje:

- Kaj vse lahko uveljavljam kot strošek v s.p. in d.o.o.?

- Ali obstaja kakšna razlika pri uveljavljanju stroškov pri s.p. in d.o.o.?

- Kakšna dokazila je potrebno imeti za uveljavljanje stroškov?

- Kako si obračunam prevoz na delo ter prevoz na službene sestanke?

- Imam podjetje doma: ali lahko to uveljavljam kot strošek podjetja?

 

Drugi del predavanja je namenjen letnim poročilom. Gre za zelo pomemben dokument, ki ga mora enkrat letno oddajati vsak podjetnik oziroma njegovo podjetje.

Na izobraževanju boste izvedeli:

- Na kaj je potrebno paziti pri oddajanju letnega poročila?

- Katere so obvezne sestavine letnega poročila?

- Kateri so pomembni roki pri izdelavi ter oddajanju letnega poročila?

- Izdelava letnega poročila pri računovodji: koliko me to stane?

 

Več informacij in obvezne prijave >>Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.