MP dogodek: Računalništvo v oblaku

S tokratnim dogodkom bomo zaplavali v nekoliko bolj tehnološke vode. Dotaknili se bomo namreč računalništva v oblaku.

V osnovi koncept računalništva v oblaku združuje pojme:

  • programska oprema kot storitev (software as a service – SaaS)
  • platforma kot storitev (platform as a service – PaaS)
  • infrastruktura kot storitev (infrastructure as a service – IaaS)

 

Na brezplačnem izobraževanju boste izvedeli kaj je računalništvo v oblaku ter spoznali njegove prednosti. Predavatelji bodo predstavili prednosti računalništva v oblaku na primeru paketa Flip IT ter miniMAXa, hkrati pa bodo tudi predstavili oba programa. Podjetji Virtu in SAOP sta produkta tudi povezali, kar prinaša dodatne sinergije.

 

Komu je brezplačen dogodek namenjen?

Vsem, ki imate podjetje ter bi radi izboljšali poslovanje podjetja z uporabo naprednih tehnologij ter hkrati zmanjšali stroške. Hkrati je dogodek namenjen tudi tistim, ki bi radi izvedeli več o računalništvu v oblaku.

 

Vabljeni, da se nam 17.11.2010 ob 17ih pridružite v Tehnološkem parku Ljubljana.

Več informacij in obvezne prijave >>Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.