Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Morales: glasbena in modna ikona

Sodelujte v nagradni igri za 5 brezplačnih paketov vstopnic za dva fantastična dogodka – David Morales v Inboxu in Bob Sinclar v Laguni!

Pošlji email na nagradna@studentarija.net z naslovom “Morales in Sinclar” ter sodeluj v nagradni igri za brezplačni paket vstopnic za oba dogodka! V mailu navedi svoje kontaktne podatke in napiši zakaj obiskuješ spletni portal Studentarija.net. Vsak odgovor je pravilen in z njim sodeluješ v žrebu za enega od 5 paketov vstopnic. Mogoče se boš ravno ti udeležil/a tih dveh nepozabnih zabav popolnoma brezplačno!

David Morales slovi kot eden najžlahtnejših hišnih mojstrov, ki se je še bolj kot z avtorsko produkcijo v glasbene enciklopedije zapisal s številnimi nepozabnimi remiksi za pevce in skupine kot so Madonna, U2, Michael Jackson, Enrique in Britney. Predvsem po zaslugi opusa za Mariah Carey je pobral tudi grammyja, kot eden prvih superzvezdniških didžejev pa je naredil kariero tudi v modni industriji.
Leta 2000 ga je Iceberg angažiral kot obraz in telo svoje linije džinsa; Armani je nekaj let kasneje pri njem naročil izdelavo ekskluzivne kompilacije AX; iz modnih pist in klubov v Parizu, Milanu, Londonu in New Yorku pa je Moralesova glasba predlani preskočila tudi na film: skladbo Here I Am lahko slišimo v filmu Hudičevka v pradi. Zato ni naključje, da bosta gostitelja VIP clubbinga na zaključnem žuruv InBoxu 24. junija ravno Fashion TV in agencija Bronz s svojimi brhkimi dekleti in postavnimi manekeni. N
enazadnje tudi David še ni za odstrel – kar vedno znova dokazuje tudi z sedaj že ritualnim slačenjem majice med svojim nastopom. Si upate staviti koliko časa bo v mikici za gramofoni zdržal na predvečer našega dneva državnosti?