Moja slavna indijska nevesta

Maj je že skoraj tu, takrat je pri nas največ porok, in zakaj bi bili filmski junaki izjeme? Oglejte si, kako to počnejo v romantični komediji Moja slavna indijska nevesta. (oglasno sporočilo)

Maj je že skoraj tu, takrat je pri nas največ porok, in zakaj bi bili filmski junaki izjeme? Oglejte si, kako to počnejo v romantični komediji Moja slavna indijska nevesta.

Film govori o Alexu, piscu reklamnih oglasov, ki sanja, da bo nekega dne napisal roman. Spozna in se zaplete z indijsko lepotico Reeno, ko je na dopustu v Kaliforniji. Ker jo vežejo družinske vrednote in obveznosti, se vrne domov, ne da bi se utegnila posloviti od njega.

Alex se odloči, da bo sledil svojim sanjam, in se zato odpravi za njo v Mumbaj. Težava pa je, da se Alex v Indiji ne znajde prav dobro, k njegovemu razpoloženju pa prav nič ne pripomore dejstvo, da mu je Reena zamolčala nekaj izjemno pomembnega (Reena je namreč slavna bollywoodska igralka, indijska Julia Roberts).

Vseeno pa Alexu pomagajo razposajeni voznik rikše in Reenini prijatelji, zato ima še vedno možnost, da jo dobi nazaj.

Od 26. aprila v Kolosej kinih po Sloveniji. Če še ne boste kmalu na svoji poroki, potem se nasmejte indijski. (oglasno sporočilo)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.