Moja slavna indijska nevesta

Maj je že skoraj tu, takrat je pri nas največ porok, in zakaj bi bili filmski junaki izjeme? Oglejte si, kako to počnejo v romantični komediji Moja slavna indijska nevesta. (oglasno sporočilo)

Maj je že skoraj tu, takrat je pri nas največ porok, in zakaj bi bili filmski junaki izjeme? Oglejte si, kako to počnejo v romantični komediji Moja slavna indijska nevesta.

Film govori o Alexu, piscu reklamnih oglasov, ki sanja, da bo nekega dne napisal roman. Spozna in se zaplete z indijsko lepotico Reeno, ko je na dopustu v Kaliforniji. Ker jo vežejo družinske vrednote in obveznosti, se vrne domov, ne da bi se utegnila posloviti od njega.

Alex se odloči, da bo sledil svojim sanjam, in se zato odpravi za njo v Mumbaj. Težava pa je, da se Alex v Indiji ne znajde prav dobro, k njegovemu razpoloženju pa prav nič ne pripomore dejstvo, da mu je Reena zamolčala nekaj izjemno pomembnega (Reena je namreč slavna bollywoodska igralka, indijska Julia Roberts).

Vseeno pa Alexu pomagajo razposajeni voznik rikše in Reenini prijatelji, zato ima še vedno možnost, da jo dobi nazaj.

Od 26. aprila v Kolosej kinih po Sloveniji. Če še ne boste kmalu na svoji poroki, potem se nasmejte indijski. (oglasno sporočilo)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.