Mobilna aplikacija za študente

Pred kratkim je bila v Nokiino OVI trgovino sprejeta brezplačna mobilna aplikacija Bonacarte, ki s pomočjo tehnologije GPS študentom prikazuje njim trenutno najbližje gostline s subvencionirano prehrano – skupaj z dnevno osveženimi podatki o menijih.

Aplikacija trenutno deluje na Nokiinih mobilnikih, a avtorji zatrjujejo, da bo Bonacarte zelo kmalu na voljo tako rekoč vsem študentom (Android verzija bo objavljena v začetku februarja, iOS pride na vrsto v začetku marca).
Lotevajo se tudi spletne različice (izid je načrtovan za 1. marec), ki bo v aplikacijo pripeljala Facebook prijatelje uporabnikov – pravijo, da bi radi uporabnikom povedali še veliko več kot to, kje je trenutno najbližja gostilna:    
»Zanima nas, kje je najboljši burek v mestu. In kje se ne splača naročiti solatnega krožnika, ker so bili naši frendi nad njim razočarani. Spletna verzija bo radikalno redefinirala koncept. Komaj čakamo, da vam jo predstavimo.« (®iga Vrtačič, eden od treh članov študentske ekipe, ki dela na projektu Bonacarte)
V primeru, da nimate Nokie, bo najbolje, da aplikacijo »polajkate« na Facebooku, ali pa na spletnem mestu www.bonacarte.si pustite svoj e-naslov – tako boste najhitreje obveščeni, ko bo pripravljena tudi verzija aplikacije za vašo napravo.
Če imate Nokio, pa lahko prvo verzijo aplikacije že namestite – odsrfajte na njihov Facebook profil in sledite preprostim navodilom za namestitev: http://www.facebook.com/bonacarte.
Pa dober tek!

Predstavitev aplikacijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.