Možne motnje v delovanju Študentarije!

Dragi uporabniki, obveščamo vas, da zaradi del na portalu obstaja možnost motenj v njegovem delovanju v naslednjih dneh. Verjemite nam na besedo, da boste čez par dni pozitivno presenečeni, tako da vas prosimo za razumevanje

Še malo in videli boste plod našega dela v zadnjih mesecih, vsekakor upamo, da bo naš trud na koncu le poplačan… Še naprej se bomo trudili ostati najboljši študentski portal v Sloveniji in še naprej bomo vse svoje storitve ponujali popolnoma zastonj, za kar se lahko zahvalimo našim stalnim sponzorjem – Simobilu, eŠtudentskemu servisu in Zvezdi Danici.
Na portalu lahko poleg popolnoma nove grafične podobe pričakujete tudi nove storitve – nekatere manj popularne podstrani smo umaknili, dodali pa smo druge povsem nove, ki vam bodo vsekakor koristile. No, da ne izdam vsega že sedaj – pustite se presenetiti. ®elim vam veliko prijetnih in zabavnih trenutkov pri uporabi prenovljene Študentarije – verjetno že ta vikend!
Damir Vidan
Odgovorni urednik portalaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.