Možne motnje v delovanju Študentarije!

Dragi uporabniki, obveščamo vas, da zaradi del na portalu obstaja možnost motenj v njegovem delovanju v naslednjih dneh. Verjemite nam na besedo, da boste čez par dni pozitivno presenečeni, tako da vas prosimo za razumevanje

Še malo in videli boste plod našega dela v zadnjih mesecih, vsekakor upamo, da bo naš trud na koncu le poplačan… Še naprej se bomo trudili ostati najboljši študentski portal v Sloveniji in še naprej bomo vse svoje storitve ponujali popolnoma zastonj, za kar se lahko zahvalimo našim stalnim sponzorjem – Simobilu, eŠtudentskemu servisu in Zvezdi Danici.
Na portalu lahko poleg popolnoma nove grafične podobe pričakujete tudi nove storitve – nekatere manj popularne podstrani smo umaknili, dodali pa smo druge povsem nove, ki vam bodo vsekakor koristile. No, da ne izdam vsega že sedaj – pustite se presenetiti. ®elim vam veliko prijetnih in zabavnih trenutkov pri uporabi prenovljene Študentarije – verjetno že ta vikend!
Damir Vidan
Odgovorni urednik portalaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

DeeJayTime Back in Time ft. Colonia

Podarjamo 3x1 vstopnico za DeeJayTime Back in Time ft. Colonia! Izpolni obrazec in v prostor za odgovor nalepi povezavo do svoje najljubše Colonia pesmi.


Spremeni besedo.