Možne motnje v delovanju Študentarije!

Dragi uporabniki, obveščamo vas, da zaradi del na portalu obstaja možnost motenj v njegovem delovanju v naslednjih dneh. Verjemite nam na besedo, da boste čez par dni pozitivno presenečeni, tako da vas prosimo za razumevanje

Še malo in videli boste plod našega dela v zadnjih mesecih, vsekakor upamo, da bo naš trud na koncu le poplačan… Še naprej se bomo trudili ostati najboljši študentski portal v Sloveniji in še naprej bomo vse svoje storitve ponujali popolnoma zastonj, za kar se lahko zahvalimo našim stalnim sponzorjem – Simobilu, eŠtudentskemu servisu in Zvezdi Danici.
Na portalu lahko poleg popolnoma nove grafične podobe pričakujete tudi nove storitve – nekatere manj popularne podstrani smo umaknili, dodali pa smo druge povsem nove, ki vam bodo vsekakor koristile. No, da ne izdam vsega že sedaj – pustite se presenetiti. ®elim vam veliko prijetnih in zabavnih trenutkov pri uporabi prenovljene Študentarije – verjetno že ta vikend!
Damir Vidan
Odgovorni urednik portalaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.