Mladost je igriva, naj bo tudi varna!

Prvi šolski dnevi so že tradicionalno čas, ko starši poskrbijo tudi za zavarovanje svojih šolarjev.

Da bo odločitev lažja, smo za nekaj nasvetov o tem, kako izbrati pravo nezgodno zavarovanje za šolarja, povprašali Andrejo Pelc, izvršno direktorico za trženje osebnih zavarovanj pri Zavarovalnici Triglav.

Gospa Pelc, zakaj je dobro, da šolarje nezgodno zavarujemo?

Kako pomembno je nezgodno zavarovanje, ponavadi ugotovimo šele takrat, ko se naš šolar poškoduje. Takrat se soočimo z dodatnimi stroški zdravljena, odsotnostjo staršev z dela in drugimi posledicami. Namen nezgodnega  zavarovanja otrok in mladine pri Zavarovalnici Triglav je prav ublažitev finančnih posledice, ki jih utrpijo starši oziroma mladostniki zaradi posledic nezgode. Zavarovanje namreč vključuje zavarovalne vsote za primer trajne invalidnosti zaradi posledic nezgode, dnevno nadomestilo za čas zdravljenja, nadomestilo za bolnišnično zdravljenje in dodatek za bolnišnično zdravljenje v tujini ter za primer izgube življenja zaradi nezgode.

Kako pa izberemo ustrezno nezgodno zavarovanje?

Pomembno je, da izberemo zavarovanje, ki je prilagojeno starosti in potrebam šolarja. V Zavarovalnici Triglav v začetku šolskega leta pripravimo posebno ponudbo nezgodnega zavarovanja otrok in mladine, ki smo ga prilagodili za tri starostne skupine: predšolske otroke, osnovnošolce ter dijake in študente. Ponudba za te tri skupine se razlikuje po višini enkratne letne premije in zavarovalnih vsotah.

Imate morda kakšen nasvet, kako poleg dobrega skleniti tudi ugodno nezgodno zavarovanje?
V Zavarovalnici Triglav za vse, ki bodo tovrstno zavarovanje sklenili do 31. oktobra, pripravljamo še ugodnejše ponudbo.  Zavarovanje bo začelo veljati že od 24. ure tistega dne, ko je premija plačana – seveda pa ne pred prvim dnem uradnega začetka novega šolskega leta – pa do polnoči prvega dne naslednjega šolskega leta.  Dodatna prednost našega zavarovanja je še 30 dni zavarovanja več. Če prej ne bo sklenjeno novo zavarovanje, bo namreč to zavarovanje trajalo še 30 dni po začetku naslednjega šolskega leta.

Ob sklenitvi zavarovanja prek spleta, zastopnika, svetovalca ali na prodajnem mestu pa sklenitelji prejmejo še priročno darilce.

 
Vse o nezgodnem zavarovanju otrok in mladine najdete na tej povezavi.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.