Mladinski svet Slovenije dobil novo vodstvo

16.10. 2014, je potekal Zbor MSS, na katerem je bilo izvoljeno novo vodstvo Mladinskega sveta Slovenije.

Pod izrazom vodstvo je mišljen Kolegij MSS, ki je izvršilni organ in ga sestavlja 6 članov: 5 podpredsednic oz. podpredsednikov in predsednica oz. predsednik MSS.

Predsednik MSS je postal Tin Kampl, kandidat Mladega foruma Socialnih demokratov. S predsedniška mesta se po dveh letih vodenja MSS poslavlja Tea Jarc.

Na podpredsedniška mesta so bili izvoljeni:

Sanja Slemenšek (Slovenska demokratska mladina) za podpredsednico za mladinske politike,

Miha Mohorko (Zveza tabornikov Slovenije) za podpredsednika za mladinske svete lokalnih skupnosti in organiziranje,

Daniel Valentine (Nova generacija SLS) za podpredsednika za informiranje,

Neža Repanšek (Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov) za podpredsednico za mladinsko delo in neformalno izobraževanje,

Tina Hočevar (Društvo SKAM) za podpredsednico za mednarodno sodelovanje.

V Nadzorni odbor MSS sta bila izvoljena Tibor Vöröš (Nova generacija SLS) in Tea Jarc (Zveza tabornikov Slovenije). Eno mesto v Nadzornem odboru je ostalo nezasedeno, ker nihče od preostalih kandidatov ni prejel zadostnega števila glasov. Za to mesto bodo razpisane ponovne volitve.

Mandat Kolegija in Nadzornega odbora MSS je dve leti. V skladu s statutom MSS, bo novo vodstvo nastopilo mandat 1. decembra 2014.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.