Mladinski svet Slovenije dobil novo vodstvo

16.10. 2014, je potekal Zbor MSS, na katerem je bilo izvoljeno novo vodstvo Mladinskega sveta Slovenije.

Pod izrazom vodstvo je mišljen Kolegij MSS, ki je izvršilni organ in ga sestavlja 6 članov: 5 podpredsednic oz. podpredsednikov in predsednica oz. predsednik MSS.

Predsednik MSS je postal Tin Kampl, kandidat Mladega foruma Socialnih demokratov. S predsedniška mesta se po dveh letih vodenja MSS poslavlja Tea Jarc.

Na podpredsedniška mesta so bili izvoljeni:

Sanja Slemenšek (Slovenska demokratska mladina) za podpredsednico za mladinske politike,

Miha Mohorko (Zveza tabornikov Slovenije) za podpredsednika za mladinske svete lokalnih skupnosti in organiziranje,

Daniel Valentine (Nova generacija SLS) za podpredsednika za informiranje,

Neža Repanšek (Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov) za podpredsednico za mladinsko delo in neformalno izobraževanje,

Tina Hočevar (Društvo SKAM) za podpredsednico za mednarodno sodelovanje.

V Nadzorni odbor MSS sta bila izvoljena Tibor Vöröš (Nova generacija SLS) in Tea Jarc (Zveza tabornikov Slovenije). Eno mesto v Nadzornem odboru je ostalo nezasedeno, ker nihče od preostalih kandidatov ni prejel zadostnega števila glasov. Za to mesto bodo razpisane ponovne volitve.

Mandat Kolegija in Nadzornega odbora MSS je dve leti. V skladu s statutom MSS, bo novo vodstvo nastopilo mandat 1. decembra 2014.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.