Mladi in ustvarjalni, vas iščemo!

Nore sanje so lahko začetek dobrih idej.

Je tvoje oko v zadnjem času ujela komunikacija Ustvarjaj na izi, v kateri se predstavljajo mladi slovenski ustvarjalci z različnih področij? Super. A nič zato, če je šla mimo tebe, saj prihaja že naslednja. Vanjo želimo vključiti mlade in ustvarjalne tudi iz tvojega okolja, iz tvoje skupnosti.

Iščemo mlade in ustvarjalne, ki si želijo predstaviti svoje delo in način ustvarjanja. Zakaj to počnemo? Zato, ker podpiramo posameznike in skupine, ki iz svojih želja in sanj ustvarjajo svoje življenje. Zato, da mladim pustimo, da so, kar so. Mladi in polni idej.

Tako vabimo tudi tebe, da predlagaš mlade in ustvarjalne, tiste, polne idej, tiste, ki so navdih in spodbuda tudi za druge!

Doslej so zgodbe svojega ustvarjanja pomagali širiti smučar prostega sloga Bine Žalohar, oblikovalka in ilustratorka Anja Slibar, oblikovalska ekipa TOK TOK, prvakinja v SUP-anju Manca Notar in kuharski mojster Mojmir Šiftar.

Imaš tudi ti v svoji skupnosti koga, ki lahko pove svojo zgodbo in s tem spodbudi druge, da njihove sanje postanejo resničnost?

Pomisli in predlagaj!

Pošlji zasebno sporočilo na FB stran Klik generacija ali na e-mail naizi@nlb.si.

V sporočilo vključi:

-    koga predlagaš (posameznik, skupina),

-    dejavnost, s katero se ukvarja(-jo) in

-    kratko obrazložitev, zakaj predlagaš to osebo/skupino.

Oglasi se nam in predlagaj bodoče predstavnike Klik generacije 2015, s katerimi bomo širili top ideje in pozitivne zgodbe.

Več info na:

-    www.nlb.si/naizi

-    naizi@nlb.si

-    www.facebook.com/KLIKGENERACIJA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.