Ministrstva ni bilo na odprtju doma!

Predstavniki podjetja Gradis skupina G so v ponedeljek nameravali ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo predati študentski dom (ŠD) ob Litostrojski cesti, ki pa je še vedno prazen.

Predstavniki podjetja Gradis skupina G so v ponedeljek nameravali ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo predati študentski dom (ŠD) ob Litostrojski cesti, v katerega bi se študenti morali vseliti že ob začetku študijskega leta, a je še vedno prazen. Vendar pa so predstavnike ministrstva čakali zaman, so sporočili iz podjetja. Ministrstvo se primopredaje ni udeležilo, ker še ni potrdilo gradbene dokumentacije, ki jo je podjetje postavilo kot pogoj za primopredajo, so za STA pojasnili na ministrstvu. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.