Ministrstva ni bilo na odprtju doma!

Predstavniki podjetja Gradis skupina G so v ponedeljek nameravali ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo predati študentski dom (ŠD) ob Litostrojski cesti, ki pa je še vedno prazen.

Predstavniki podjetja Gradis skupina G so v ponedeljek nameravali ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo predati študentski dom (ŠD) ob Litostrojski cesti, v katerega bi se študenti morali vseliti že ob začetku študijskega leta, a je še vedno prazen. Vendar pa so predstavnike ministrstva čakali zaman, so sporočili iz podjetja. Ministrstvo se primopredaje ni udeležilo, ker še ni potrdilo gradbene dokumentacije, ki jo je podjetje postavilo kot pogoj za primopredajo, so za STA pojasnili na ministrstvu. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.