Mimo vrste do spletnega projekta

Vas zanima kako se vzpostavi, izpelje in trži projekte spletnih trgovin? Potem imate enkratno priložnost spoznati najhitreje rastočo spletno trgovino Mimovrste:=)

- kako se je vse skupaj začelo
- vrednote, ki tvorijo uspeh mimovrste=)
- postati št. 1?
- marketing mimovrste (kako?, kje?, zakaj?)

Pridite v sredo, 7.5. 2008 ob 18:00 na Ekonomsko Fakulteto v predavalnico P-215. S spletno trgovino Mimovrste:=) nas bo seznanil Miha Rejc, vodja korporativnega komuniciranja v podjetju Domenca.
Število mest je omejeno, zato je obvezna prijava na prijava@ssdms.si! Predavanje je brezplačno in namenjeno študentom.

Podjetje Domenca je največji ponudnik spletnega gostovanja ter prvi ponudnik registracije domen v Sloveniji. Pod okriljem podjetja je nastala najhitreje rastoča slovenska spletna trgovina Mimovrste:=), prejemnik nagrade Netko v letu 2007.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.