Mednarodno tekmovanje poslovnih kompetenc

Mladi do 30 let, bodo lahko pokazali svoja znanja na področju poslovnih kompetenc in se med seboj pomerili za možnost udeležbe na mednarodnem tekmovanju, ki bo potekalo na Dunaju, poleg tega pa prislužili še zanimive nagrade.

EBC*L Champions League je največje evropsko tekmovanje na področju poslovnih kompetenc in podjetniškega razmišljanja. V tekmovanju lahko sodelujejo vsi, ki so stari največ 30 let, v treh kategorijah: dijaki, študentje in ostali. V vsaki kategoriji bodo trije najboljši prejeli privlačne nagrade, se udeležili kampa poslovne angleščine in odpotovali na Dunaj, kjer se bodo udeležili mednarodnega tekmovanja.

Kdaj:
Državno tekmovanje: 24. in 25. november 2010
Mednarodno tekmovanje: 20. in 21. januar 2011

Za uvrstitev na državno tekmovanje, morate uspešno rešiti kvalifikacijski kviz ali pridobiti EBC*L certifikat. Kvalifikacijski test je brezplačno na voljo na tej povezavi, za možnost uvrstitve pa je potrebno doseči najmanj 70% uspešnost. Trideset najboljših iz vsake kategorije bo vabljenih na državno tekmovanje. Najboljši trije iz vsake kategorije se bodo nato udeležili mednarodnega tekmovanja, ki bo potekalo v angleščini na Dunaju.

Nagrade:
Potovanje na Dunaj
Denarne nagrade v skupni vrednosti 8800 eur
Tečaj poslovne angleščine
EBC*L gradiva v slovenskem in angleškem jeziku
Ostale praktične nagrade
 
Organizator EBC*L Slovenija, bo vse tiste, ki boste rešili kvalifikacijski test (uspešno ali neuspešno), nagradil. Med vsemi, ki bodo med 22. septembrom in 31. oktobrom rešili test, bomo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela celotni paket EBC*L usposabljanja v vrednosti več kot 700 evrov.

Vsi, ki pa boste dosegli vsaj 40% pa boste dobili antistresno kocko.

Vabimo vas, da si vzamete čas in rešite test. Za kvalifikacijo v tekmovanje, je test mogoče rešiti tudi večkrat!

Pridružite se nam na Facebooku!
http://www.facebook.com/EBCLChampions?v=app_6009294086&ref=ts

Več o EBC*L znanjih:
http://www.ebcl.si

Več o EBC*L Champions League tekmovanju:
http://www.ebcl.eu/ChampionsLeague/Champions_League_si_2010/index.htm

Vsebine, ki jih zajema EBC*L Champions League tekmovanje:
http://www.ebcl.si/files/Katalog_ucnih_ciljev.pdfKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.