Mednarodna mladinska izmenjava

Klub mariborskih študentov prireja mednarodno mladinsko izmenjavo »Winter is coming – Know the game 2« podprto s strani Erasmus+ oziroma MOVIT-a.

Se še spomnite iger brez meja? Zimsko obarvane bodo letos potekale v okviru mednarodne mladinske izmenjave, ki se bo odvijala med 9. in 15. februarjem 2015. Na Pohorju se bo zbralo 28 mladih iz 5 različnih držav in skupaj soustvarilo medkulturno izkušnjo. Igre bodo združevale tako športna kot kulturna načela ter bodo v obdobju pusta opozorile na pomen šeg, navad in medsebojnega sodelovanja.

Udeleženci bodo nameščeni v idiličnem okolju na vrhu Pohorja, natančneje v Mariborski koči, stran od prenatrpanih hrupnih mest. V objemu svežega gorskega zraka se bodo seznanili z različnimi zimskimi aktivnostmi, vzpostavili stik z naravo ter prav tako spoznali različne evropske šege/navade odganjanja zime oziroma zimskih karnevalov ter na podlagi novo-pridobljenega znanja izdelali tradicionalne maske držav udeleženk.

Za mladinsko izmenjavo so še odprta tri mesta, prijavijo pa se lahko posamezniki med 18. in 30. letom starosti, in sicer do 28. januarja 2015. Posamezniki bodo imeli krito nastanitev, prevoze in hrano za cel teden. Za več vprašanj, celotedenski urnik ali prijavo pišite na jerneja.decar@klub-kms.si. Pri  prijavi navedite: ime, priimek, naslov, leto rojstva ter prav tako priložite motivacijsko pismo.

Za več informacij in redno obveščanje o dogodkih si oglejte njihovo spletno stran www.klub-kms.si ali dogajanje spremljajte na njihovi facebook strani KMŠ – Klub Mariborskih Študentov.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.