MBA odlična izbira za podiplomca

Vrhunski part-time modularni program z mednarodno priznanimi profesorji in strokovnjaki, je zasnovan za junior/middle menedžerje, ter se prilagaja prenatrpanim poslovnim urnikom.

Gre za program MBA poslovne šole Cotrugli Business School. Program poteka v osmih blokih razporejenih skozi 18 mesecev, predavanja potekajo (večinoma) v Zagrebu, kjer je tudi center Cotrugli Business School za jugovzhodno Evropo, moduli pa so razporejeni tako, da se maksimalno prilagajajo posamezniku in da je odsotnost iz delovnega mesta mininalna. Mednarodni udeleženci so iz vse regije jugovzhodne evrope ter drugih držav, kar omogoča odlično mednarodno mreženje in nove poslovne kontakte, razpolagajo z najboljšimi mednarodnimi profesorji in strokovnjaki, ki predavajo med drugim tudi na MIT, INCAE, Harvard, ter tesno sodelujejo z World Business Academy. Z menedžerji iz vse regije boste lahko izmenjavali izkušnje ob razreševanju študij primerov (case study) v majnih skupinah, pridobljeno znanje iz teorije in prakse pa bo naslednji dan, takoj po zaključenem modulu, nemudoma uporabno pri vsakodnevnem poslu.Pogoji za vpis
Kandidat/ka mora imeti najmanj dve leti delovnih izkušenj iz področja menedžmenta ali drugih področij, uspešno opravljeno testiranje primernosti kandidata za MBA (testiranje se opravlja posamezno in v sklopu protokola Cotrugli Business School), diplomo, reference in priporočila.

Cotrugli Business School vas vabi, da obiščete njihovo spletno stran, v njihovi poslovalnici v stavbi WTC na Dunajski cesti v Ljubljani, pa so vam na voljo tudi za osebni razgovor.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.