MBA odlična izbira za podiplomca

Vrhunski part-time modularni program z mednarodno priznanimi profesorji in strokovnjaki, je zasnovan za junior/middle menedžerje, ter se prilagaja prenatrpanim poslovnim urnikom.

Gre za program MBA poslovne šole Cotrugli Business School. Program poteka v osmih blokih razporejenih skozi 18 mesecev, predavanja potekajo (večinoma) v Zagrebu, kjer je tudi center Cotrugli Business School za jugovzhodno Evropo, moduli pa so razporejeni tako, da se maksimalno prilagajajo posamezniku in da je odsotnost iz delovnega mesta mininalna. Mednarodni udeleženci so iz vse regije jugovzhodne evrope ter drugih držav, kar omogoča odlično mednarodno mreženje in nove poslovne kontakte, razpolagajo z najboljšimi mednarodnimi profesorji in strokovnjaki, ki predavajo med drugim tudi na MIT, INCAE, Harvard, ter tesno sodelujejo z World Business Academy. Z menedžerji iz vse regije boste lahko izmenjavali izkušnje ob razreševanju študij primerov (case study) v majnih skupinah, pridobljeno znanje iz teorije in prakse pa bo naslednji dan, takoj po zaključenem modulu, nemudoma uporabno pri vsakodnevnem poslu.Pogoji za vpis
Kandidat/ka mora imeti najmanj dve leti delovnih izkušenj iz področja menedžmenta ali drugih področij, uspešno opravljeno testiranje primernosti kandidata za MBA (testiranje se opravlja posamezno in v sklopu protokola Cotrugli Business School), diplomo, reference in priporočila.

Cotrugli Business School vas vabi, da obiščete njihovo spletno stran, v njihovi poslovalnici v stavbi WTC na Dunajski cesti v Ljubljani, pa so vam na voljo tudi za osebni razgovor.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.