Mati

Po dolgem času sem spet, zvečer sicer nekje ob enih tole spacala, če je dobr je če ne pa kr udri mujo do daske pa skritiziri. Me ne mot =)

Poletela bi kot ptica, ujela bi vase svež zrak!

Poletela bi v modre višave in svobodno zamahala z perutmi in preletela Svet, da jo najdem.

Spustite me, vas prosim, v moje sanje je prišla. Prišla je tiho in še hitreje odšla. Odšla je brez slovesa, odšla je bog ve kam. Odšla je stran od mene, kdo ve kam in če vrne se še kdaj. Spustite me vas prosim, dovolite mi, da jo najdem, da ji povem, da dobro sem. Kljub temu, da sem ujeta, kot ptič v kletki, kljub temu, da nimam kril, da bi poletela, kljub temu dobro sem, naj ne skrbi zame. Saj čutim v kosteh, da kmalu prišel bo tisti dan, dan moje svobode, ko poletela bom v nebo in poiskala njo pa čeprav mogoče nje več ne bo.

Samo še suho cvetje in dogorele sveče bodo bled spomin, da je nekoč obstajala, da je živela in da je umrla. In ostale mi bodo samo še sanje v katerih mi je šepetala »Nikoli ne pozabi, da nikdar te nihče ne bo tako silno ljubil, kot jaz, tvoja mati!«Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.