Mati

Po dolgem času sem spet, zvečer sicer nekje ob enih tole spacala, če je dobr je če ne pa kr udri mujo do daske pa skritiziri. Me ne mot =)

Poletela bi kot ptica, ujela bi vase svež zrak!

Poletela bi v modre višave in svobodno zamahala z perutmi in preletela Svet, da jo najdem.

Spustite me, vas prosim, v moje sanje je prišla. Prišla je tiho in še hitreje odšla. Odšla je brez slovesa, odšla je bog ve kam. Odšla je stran od mene, kdo ve kam in če vrne se še kdaj. Spustite me vas prosim, dovolite mi, da jo najdem, da ji povem, da dobro sem. Kljub temu, da sem ujeta, kot ptič v kletki, kljub temu, da nimam kril, da bi poletela, kljub temu dobro sem, naj ne skrbi zame. Saj čutim v kosteh, da kmalu prišel bo tisti dan, dan moje svobode, ko poletela bom v nebo in poiskala njo pa čeprav mogoče nje več ne bo.

Samo še suho cvetje in dogorele sveče bodo bled spomin, da je nekoč obstajala, da je živela in da je umrla. In ostale mi bodo samo še sanje v katerih mi je šepetala »Nikoli ne pozabi, da nikdar te nihče ne bo tako silno ljubil, kot jaz, tvoja mati!«Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.