Marketinški semafor – študentska marketinška konferenca

Klub za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete v sodelovanju s Katedro za marketing letos organizira že sedmo študentsko marketinško konferenco Marketinški semafor z naslovom Marketing na virtualnem igrišču.

7. Marketinški semafor bo znanja željim študentom in širši javnosti zeleno luč prižgal v torek, 2. aprila 2013 na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Konferenca se bo dotaknila aktivnosti, ki jih marketinška stroka izvaja na internetu preko storitev, ki jih le-ta ponuja. Internet je medij, ki s svojimi spletnimi storitvami ponuja neskončno igrišče možnosti in še neodkritih potencialov za delo in zabavo.

Konferenčno virtualno igrišče bodo pokrila predavanja, ki temeljijo na aktualnih primerih iz prakse, delavnice za neučakane bodoče praktike in okrogla miza, kjer nihče ne varčuje z besedami in se krešejo mnenja.

V okviru konference se bo odvil tudi finale 6. Marketinške dirke, kjer bodo najboljše tri skupine študentov predstavile in zagovarjale svojo rešitev za izziv Kako aktivirati sponzorstvo? podjetja Pivovarna Laško d.d.

7. Marketinški semafor se bo zaključil na plesišču Kluba Plusminus z nepozabno zabavo Semafor na plesišču!

Za dodatne informacije obiščite spletno stran www.e-kzm.com in facebook profil konference Marketinški semafor.

Pridruži se nam na virtualnem igrišču. Igraj se z nami!

Klub za marketing EPFKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.