Mandela

Ko bi me pobarali, kdo je v svetu, kjer so mladim idoli "Playboyeve zajčice" in spolno nedoločljivi osebki, pogojno rečeno, moškega spola, ki veliko več časa, kot ob knjigah in na igriščih, porabijo energije v kopalnicah, solarijih, pozirajoč v lokalih, postavljajoč se s "cunjami" in avtomobili, lahko in mora navdihovati, ki ga je moč povezovati, ga poistovečati in malikovati, kot poslednji steber, ki v sebi združuje poosebljeno moškost, pokončnost, upravičeni "ponos", dostojnost, vztrajnost, neustrašni boj, poštenost, poosebljeni razum in primer tega, kako je moč prerasti, preživeti, premagati svoje najnižje, "živalske vzgibe", nagone, občutke, željo po maščevanju in se, iz večdesetletnega boja, dvigniti, kot "Feniks iz pepela" in postati "človek", imam v mislih, "na jeziku", le eno ime – Nelson, Nelson Mandela.

V čast in slavo ob častitljivem življenskem jubileju velikega človeka in poosebitve boja in zmage nad Apartheidom.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.