Maksim Mrvica v Križankah

Preberite si reportažo s koncerta Maksima Mrvice, nato pa si lahko ogledate še ekskluzivne slike v naši galeriji.

V Plečnikovih Križankah se je 31.5.2007 ob 21.uri slovenskemu občinstvu prvič predstavil 32-letni hrvaški pianist Maksim Mrvica s svojim klavirskim recitalom.

Solo koncert zvezde pop-klasične glasbe je bil prvorazredni spektakel in svojevrstni izziv za množico ljudi, ki jih je privabil popularni umetnik.

Pianistova popularnost sega širom po svetu in tudi na ta četrtkov večer v Ljubljani je širša množica imela ta privilegij, da je lahko prisluhnila virtuoznemu obvladovanju klavirja in se prepričala v njegov neizmerni talent. Dolgo pričakovani nastop Maksima Mrvice je poskrbel za izjemno zadovoljstvo in navdušenje poslušalcev. S svojo glasbo je dosegel, da so se Križanke napolnile z ljudmi vseh starosti prav do zadnjega kotička. Po dvournem spretnem božanju klavirskih tipk se je veliki Mrvica posvetil še vsem svojim oboževalcem in jim na koncu koncerta podelil avtograme.

Upajmo, da bomo še kdaj imeli priložnost v Sloveniji obiskati koncert simpatičnega in zanimivega mladega pianista in da nas bo zopet očaral in navdušil, kot nas je ta večer. Ob tej priložnosti pa bi se radi zahvalili tudi organizatorjem, ki so nam omogočili, da utrinke s koncerta posredujemo tudi našim bralcem.

Tekst: Študentarija

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.