Ljubezen

…o ljubezni…

Kako radi "zaljubljeni" ljudje govorijo o "usodi", ki da jih je združila, o fascinantni kompatibilnosti, zlitju njih energij, o tem, da "so se našli" ; nenadoma so jih polna usta o "pravi ljubezni", "pravih strasteh", razglabljanja o tem, kaj je v nekem odnosu "prav" in "narobe" – kako zlahka je v trenutkih omame, opoja, zviška gledati na ljudi in jim očitati pomanjkanje strasti.

In vendar, še preden obdobje začetne, intenzivne konzumacije "vseh sadov zaljubljenosti", ki se skrivajo v srži same, nujne iracionalnosti, mine, ko, torej odnos pričnejo graditi na racionalnejših temeljih, medsebojnem spoštovanju, razumevanju, znosni komunikaciji, vso energijo, vso svojo "zvestobo", ki bi po definiciji "usodne ljubezni" morala biti samoumevna, polagajo v nedrje ljubosumja, omejevanja in nadzora "ljubljenega drugega" . Bi lahko bilo, da globoko v sebi le želijo verjeti v "pravo ljubezen" , v resnici pa vanjo dvomijo?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.