Ljubezen

…o ljubezni…

Kako radi "zaljubljeni" ljudje govorijo o "usodi", ki da jih je združila, o fascinantni kompatibilnosti, zlitju njih energij, o tem, da "so se našli" ; nenadoma so jih polna usta o "pravi ljubezni", "pravih strasteh", razglabljanja o tem, kaj je v nekem odnosu "prav" in "narobe" – kako zlahka je v trenutkih omame, opoja, zviška gledati na ljudi in jim očitati pomanjkanje strasti.

In vendar, še preden obdobje začetne, intenzivne konzumacije "vseh sadov zaljubljenosti", ki se skrivajo v srži same, nujne iracionalnosti, mine, ko, torej odnos pričnejo graditi na racionalnejših temeljih, medsebojnem spoštovanju, razumevanju, znosni komunikaciji, vso energijo, vso svojo "zvestobo", ki bi po definiciji "usodne ljubezni" morala biti samoumevna, polagajo v nedrje ljubosumja, omejevanja in nadzora "ljubljenega drugega" . Bi lahko bilo, da globoko v sebi le želijo verjeti v "pravo ljubezen" , v resnici pa vanjo dvomijo?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

DeeJayTime Back in Time ft. Colonia

Podarjamo 3x1 vstopnico za DeeJayTime Back in Time ft. Colonia! Izpolni obrazec in v prostor za odgovor nalepi povezavo do svoje najljubše Colonia pesmi.


Spremeni besedo.