Limiti se zaokrožijo na 50 evrov

Mladostniki in študenti imajo na svojih osebnih bančnih računih dovoljen določen limit, ki je med 0 in 50.000 tolarjev. Ta bodo zdaj banke zaokroževale na 50 evrov.

Mladostniki in študenti imajo na svojih osebnih bančnih računih dovoljen določen limit, ki je med 0 in 50.000 tolarjev. 

Po domače povedano je to znesek, za katerega lahko »greste v minus«. Banke po Sloveniji so se odločile, da bodo te limite zaokroževale na 50 evrov. Če je torej vaš limit 10 tisočakov, bo ta zdaj samodejno spremenjen v 50 evrov. Limit 20 tisočakov pomeni 100 evrskih enot. Če si lahko privoščite, da zapravite 30 tisočakov več, kot jih vaš račun premore, bo to zdaj pomenilo 150 evrov limita.

Limit 40 tisočakov pomeni po novem 200 evrov minusa na računu, limit 50 tisočakov pa 250 evrov. Če se vam zdijo novi zneski preskromni, se obrnite na svojo banko in se pozanimajte o povečanju limita. (RTVSLO)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.