Limiti se zaokrožijo na 50 evrov

Mladostniki in študenti imajo na svojih osebnih bančnih računih dovoljen določen limit, ki je med 0 in 50.000 tolarjev. Ta bodo zdaj banke zaokroževale na 50 evrov.

Mladostniki in študenti imajo na svojih osebnih bančnih računih dovoljen določen limit, ki je med 0 in 50.000 tolarjev. 

Po domače povedano je to znesek, za katerega lahko »greste v minus«. Banke po Sloveniji so se odločile, da bodo te limite zaokroževale na 50 evrov. Če je torej vaš limit 10 tisočakov, bo ta zdaj samodejno spremenjen v 50 evrov. Limit 20 tisočakov pomeni 100 evrskih enot. Če si lahko privoščite, da zapravite 30 tisočakov več, kot jih vaš račun premore, bo to zdaj pomenilo 150 evrov limita.

Limit 40 tisočakov pomeni po novem 200 evrov minusa na računu, limit 50 tisočakov pa 250 evrov. Če se vam zdijo novi zneski preskromni, se obrnite na svojo banko in se pozanimajte o povečanju limita. (RTVSLO)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.