Letošnji SOF s super ugodnostjo za študente

Rdeče niti 24. SOF, ki nagovarja z »upaj si!« in ga 26. in 27. marca 2015 v Portorožu organizira Slovenska oglaševalska zbornica, so POGUM, STRAST IN NAVDIH. Največji dogodek stroke bo ponudil orodja in vsebine na temo nevarnosti varnih poti in preseganja tveganj kot investicije za uspeh.

Oglaševanju se ni moč umakniti, izogniti, saj nas spremlja na vsakem koraku, želimo ali ne. In kakor ni vse, kar nas obdaja dobro, etično ali celo navdihujoče, je tako tudi oglaševanje. Kot stroka se mediji, oglaševalci in oglaševalske agencije, t.i. člani oglaševalskega trikotnika, združujejo v Slovenski oglaševalski zbornici, ki letos praznuje 15. obletnico obstoja. Že 15 let predstavlja stičišče vseh, ki jih oglaševanje zadeva; ponuja namreč orodja tako za večjo – oglaševalsko – pismenost potrošnikov, vzvode samoregulative, kot tudi elemente za ustvarjalce oglaševalskih sporočil; med pomembnejšimi so Slovenski oglaševalski kodeks, primerljiv z evropskimi državami, in dogodki SOF, Zlati boben in Effie, nagrada za tržno-komunikacijsko učinkovitost, ki ponujajo možnosti tako za združevanje stroke, izobraževanje kot tudi nagrajevanje najboljše tržno-komunikacijske produkcije preteklega leta. SOF tako predstavlja dobro ogledalo stroke, tiste, ki ji je mar za standarde delovanja in zaščito potrošnikov.

»Vsekakor si ne želim, da bi poziv »Upaj si!« vzeli kot motivacijski trening, ki gre zlahka iz jezika, a pogosto težko v življenje. Želim, da 24. SOF razumemo kot povabilo k iskrenemu pogledu vase, v naš odnos do dela, do sebe, poguma, ki ga izražamo ali pa ne. V svojem neposrednem okolju izkušam veliko energije, entuziazma, želja, pozitivne naravnanosti ljudi, ki pa se v vsakdanjem delu včasih malce izgubi. Kot da nas je strah padca, in to želimo letos poudariti. Nič ni narobe s padcem, ta lahko izpodje samozavest in nič zato. Kmalu si jo bomo povrnili. Ne more pa uničiti samovrednosti – ta nam bo pomagala k novim in ponovnim poskusom, vse dokler ne najdemo prave rešitve. »Upaj si!« je poziv stroki, ki se je – oborožena z znanjem, s predvidljivimi tveganji in z alternativnimi scenariji – pripravljena naučiti novih trikov«, je povedala Marja Feldin, predsednica 24. SOF.

Na letošnjem SOF-u pa so pripravili še posebne ugodnosti za študente, saj študentska prijavnina znaša samo 100eur+ddv! Prijavnino za študente lahko uveljavljajo samo redni študenti, ki bodo predložili dokazilo o svojem statusu. Prijavnina za študente vključuje obisk vseh predavanj, razstav in družabnih dogodkov v okviru 24. SOF.

Prijave so že odprte in sicer jih najdete na tem naslovu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.