Letos že tretji TEDxFDV!

20. maja 2014 bo med 17. in 20. uro na Fakulteti za družbene vede že tretjič potekal licenčni dogodek TEDxFDV, tokrat s temo pogUM. Več na www.tedxfdv.si!

TEDx je neodvisno organiziran TED dogodek, posvečen širjenju zanimivih in inovativnih idej. V kratkem času nastopi več govorcev, ki svoje ideje in misli delijo z občinstvom. Na TEDxFDV bo 20. maja 2014 nastopilo 8 govornikov – na dogodku s temo pogUM bo svoje življenjske izkušnje in ideje predstavilo 8 nekdanjih in sedanjih FDV-jevcev.

Organizatorji razkrivajo prve štiri govornike, ki bodoopogUMljali poslušalce na letošnjem TEDxFDV. Navduševali bodo: Katja Bidovec, strastna in profesionalna fotografinja, ki zaključuje magistrski študij Komunikologije na FDV in obožuje potovanja, predvsem v države na vzhodu; Matic Bitenc, soustanovitelj in direktor podjetja Toshl, vsestranski raziskovalec in ustvarjalec uporabniških izkušenj, tehnologij in start-upov; Rok Govednik, direktor Zavoda za uveljavljanje vizualne kulture Vizo, zaključil je študij Kulturologije na področju filmske teorije na FDV; ter Eva Ana Kazič, blogerka, kreativka, stilistka in direktorica modne znamke All Around Eve, ki se je že zelo zgodaj postavila na svoje noge ter začela uveljavljati svoje ime v svetu mode. Organizacijska ekipa bo program nadgradila še s štirimi inovativnimi govorniki, ki bodo razkriti v maju.

Dogodek je brezplačen, ampak se je nanj potrebno prijaviti. Prijave bodo odprte 11. maja 2014 ob 20. uri.

Več informacij na spletni straniFacebooku in Twitterju.

Predstavniki medijev pa lahko kontaktirate tudi Manjo Turk na

manja.turk@gmail.com ali 041 548 130.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.