Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Let 3 včeraj pred mini teatrom razkrili spomenik ‘Angela Merkel sere!’

LET 3 VČERAJ PRED MINI TEATROM RAZKRILI SPOMENIK ‘ANGELA MERKEL SERE!’, JUTRI V ZAGREBU PODARIJO SPOMENIK PREDSEDNIŠKI PALAČI! POSLUŠAJTE NOVI SINGLE ‘GLADNI’!

Let 3 so včeraj v spektakularnem slogu tudi slovenski javnosti razkrili dolgo pričakovani spomenik ‘Angela Merkel sere!’! Slavnostni dogodek na Križevniški ulici pred Mini Teatrom je pritegnil številno množico in zintrigiral tudi marsikaterega naključnega mimoidočega.

Let 3 so se zbrali okrog spomenika odeti v svečeniške oprave, celoten dogodek je pa spominjal na kakšen obred. Angela Merkel je kaj hitro začela srat – najprej sta bila posrana Mrle in Prlja, sledili pa so najpogumnejši od obiskovalcev in ostali člani skupine.

Edinstveni zunanji predstavi je sledil koncert v dvorani Mini Teatra, kjer so Let 3 dvakrat zaigrali skladbe s prihajajočega novega albuma, za tem pa so se seveda lotili tudi svojih največjih uspešnic in pričarali večer, ki ga bodo prisotni še dolgo ohranili v spominu.

Let 3 seveda ne počivajo – že jutri, v četrtek 18.6. bodo v zagrebški Laubi ob 14h darovali spomenik ‘Angela Merkel sere!’ hrvaški predsedniški palači.

Za to potezo so se odločili, ker je hrvaška predsednica iz predsedniške palače odstranila kip Tita, namesto njega pa Let 3 predlagajo kar kip Angele Merkel, ki serje.

Predsedniški palači spomenik, ljudstvu pa glasbo! Hkrati pa Let 3 izdajajo tudi novi single ‘Gladni’, skladbo, za katero pravijo, da je namenjena komunajzerjem, ostalim hrvaškim domoljubom in poštenim Hrvatom, kot tudi ostalim jugoslovanskim narodom.

Novi single ”GLADNI” lahko ekskluzivno poslušate na uradni Let 3 Facebook strani:

https://www.facebook.com/LET3ri

Skladbi lahko prisluhnete tudi tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=x-GRZow1Gro