Kviskoteka se vrača

Se še spomnite legendarnega hrvaškega showa serije iz konca osemdesetih let? Za vse, ki se spominjati legendarnega Oliverja Mlakarja in Kviskoteka imamo dobro novico!

Kviskoteka z nepogrešljivim Oliverjem Mlakarjem se vrača na hrvaške TV zaslone. Tokrat v produkciji ter pod taktirko televizijske hiše TV Nova. Oliver Mlakar se tako po šestih letih pokoja vrača pred male ekrane in po njegovih besedah, se po snemanju prvih oddaj počuti naravnost odlično. Vsem srečnežem, ki premorejo signal TV Nova tudi v Sloveniji želim obilo užitkov pri spremljanju te legendarne serije.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.