Kviskoteka se vrača

Se še spomnite legendarnega hrvaškega showa serije iz konca osemdesetih let? Za vse, ki se spominjati legendarnega Oliverja Mlakarja in Kviskoteka imamo dobro novico!

Kviskoteka z nepogrešljivim Oliverjem Mlakarjem se vrača na hrvaške TV zaslone. Tokrat v produkciji ter pod taktirko televizijske hiše TV Nova. Oliver Mlakar se tako po šestih letih pokoja vrača pred male ekrane in po njegovih besedah, se po snemanju prvih oddaj počuti naravnost odlično. Vsem srečnežem, ki premorejo signal TV Nova tudi v Sloveniji želim obilo užitkov pri spremljanju te legendarne serije.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.