“Kurba”

…o “kurbah” in še kom…

Ni ga nekoristnejših, nezasluženo malikovanih poklicev, predmetov hrepenenja, kakršna sta poklic "politika" in "manekenke", "karierista" in "fotomodela". Ni jih poklicev, ki bi navkljub vsej svoji profanosti, znamenju "nizke kulture", patološkega narcizma in ohole, sterilne, prazne duše, površinskega uma, ali popolne odsotnosti tega, na vsakem koraku, v vseh porah družbe, prežete z "instinktivnim polovičarstvom", bile deležne brezumnega in nasilnega poveličevanja v domeno dostojnosti, pomembnosti in "višjega smotra".
Kultura trgovanja z dušami ljudi in koketiranja z odsotnostjo legitimnega "ponosa" in bolno hlepenje po pozornosti, slavi, denarju, "karieri" in maksimi diktatorjev ljudstva, nemalokrat duha, "cilj opravičuje sredstva", nam na usta mora zvabiti nasmešek, ko ti govorijo o "kurbah" v svojem značilnem "jaz sem veliko boljši/a od njih", negativnem, slabšalnem tonu – biti "kurba" je v primerjavi s temi ljudmi najdostojnejši, najsmotrnejši poklicKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.