Kuhajte s Študentarijo

Študentarija predstavlja novost na strani. Vsako soboto boste lahko prebirali zanimive, preproste in okusne recepte za vsak študentski žep. Recepte pripravlja Špela.

Študentarija predstavlja novost na strani, saj boste od danes naprej lahko prebirali tudi zanimive, preproste in okusne recepte za vsak študentski žep.

Špelini tedenski recepti bodo vsekakor popestrili vaše mize, vabljeni ste, da jih pokomentirate ali pa nam sami pošljete svoje specialiete, če jih želite deliti z ostalimi. Recepti študentske kuhalnice vas bodo pričakali na portalu, svoje mojstovine pa lahko pošljete na kuhalnica@studentarija.net.

Dober tek, vsako soboto samo na Študentariji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.