Kuhajte s Študentarijo

Študentarija predstavlja novost na strani. Vsako soboto boste lahko prebirali zanimive, preproste in okusne recepte za vsak študentski žep. Recepte pripravlja Špela.

Študentarija predstavlja novost na strani, saj boste od danes naprej lahko prebirali tudi zanimive, preproste in okusne recepte za vsak študentski žep.

Špelini tedenski recepti bodo vsekakor popestrili vaše mize, vabljeni ste, da jih pokomentirate ali pa nam sami pošljete svoje specialiete, če jih želite deliti z ostalimi. Recepti študentske kuhalnice vas bodo pričakali na portalu, svoje mojstovine pa lahko pošljete na kuhalnica@studentarija.net.

Dober tek, vsako soboto samo na Študentariji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.