KŠK pripravlja pester vikend

Klub kranjskih študentvo ponuja še en zanimiv vikend, poln pestrega programa. Od družabnih, preko potopisnih do glasbenih dogodkov za različne okuse.

Avanturist, mornar, popotni fotograf Zvone Šeruga bo predaval o svoji zadnji motoristični poti Ljubljana-Nairobi, o kulturi in navadah tamkajšnjih ljudi. Da se bomo dodobra potopili v povsem drugačen način življenja pa nas bo z afriškimi ritmi pospremila glasbena skupina Bobnars United, ki že sedmo leto zapored skupaj odkriva čarobnost sveta ritmov. Potopisno predavanje bo v petek, 18. aprila s pričetkom ob 19.30 uri.

Sobota bo namenjena kuharski delavnici. V pestri ponudbi različnih menijev se bodo v aprilski ediciji kuharskih seans lotili priprave študentskega kosila. Na jedilniku bodo tokrat mini pica, piščančja gnezda, bela rižota in mafini.

Nedeljo lahko preživite na poker turnirju ali pa na potopisnem večerju Kolesarjenje po Mongoliji, Marka Mohoriča.

Več podrobnosti lahko dobite na spletni strani Kluba.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.