KŠK pripravlja pester vikend

Klub kranjskih študentvo ponuja še en zanimiv vikend, poln pestrega programa. Od družabnih, preko potopisnih do glasbenih dogodkov za različne okuse.

Avanturist, mornar, popotni fotograf Zvone Šeruga bo predaval o svoji zadnji motoristični poti Ljubljana-Nairobi, o kulturi in navadah tamkajšnjih ljudi. Da se bomo dodobra potopili v povsem drugačen način življenja pa nas bo z afriškimi ritmi pospremila glasbena skupina Bobnars United, ki že sedmo leto zapored skupaj odkriva čarobnost sveta ritmov. Potopisno predavanje bo v petek, 18. aprila s pričetkom ob 19.30 uri.

Sobota bo namenjena kuharski delavnici. V pestri ponudbi različnih menijev se bodo v aprilski ediciji kuharskih seans lotili priprave študentskega kosila. Na jedilniku bodo tokrat mini pica, piščančja gnezda, bela rižota in mafini.

Nedeljo lahko preživite na poker turnirju ali pa na potopisnem večerju Kolesarjenje po Mongoliji, Marka Mohoriča.

Več podrobnosti lahko dobite na spletni strani Kluba.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.