KŠK pripravlja pester vikend

Klub kranjskih študentvo ponuja še en zanimiv vikend, poln pestrega programa. Od družabnih, preko potopisnih do glasbenih dogodkov za različne okuse.

Avanturist, mornar, popotni fotograf Zvone Šeruga bo predaval o svoji zadnji motoristični poti Ljubljana-Nairobi, o kulturi in navadah tamkajšnjih ljudi. Da se bomo dodobra potopili v povsem drugačen način življenja pa nas bo z afriškimi ritmi pospremila glasbena skupina Bobnars United, ki že sedmo leto zapored skupaj odkriva čarobnost sveta ritmov. Potopisno predavanje bo v petek, 18. aprila s pričetkom ob 19.30 uri.

Sobota bo namenjena kuharski delavnici. V pestri ponudbi različnih menijev se bodo v aprilski ediciji kuharskih seans lotili priprave študentskega kosila. Na jedilniku bodo tokrat mini pica, piščančja gnezda, bela rižota in mafini.

Nedeljo lahko preživite na poker turnirju ali pa na potopisnem večerju Kolesarjenje po Mongoliji, Marka Mohoriča.

Več podrobnosti lahko dobite na spletni strani Kluba.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.