Krst brucev v Celju

Sobotni večer je bil v Celjskem domu rezerviran za vse celjske študente, še posebej bruce, ki so prestali že tradicionalno brucovanje.

Poleg glasbenega dela je potekala tudi nagradna igra v kateri so lahko sodelovali vsi obiskovalci dogodka KŠOC BRUC 09. Mladim občanom Celja pa se je na brucovanju in 5. obletnici Kluba študentov občine Celje (KŠOC) pridružil tudi župan Mestne občine Celje, g. Bojan Šrot.

Na obeh prizoriščih se je gnetlo cca. 600 obiskovalcev, ki so lahko izbirali med dvema glasbenima zvrstema, rock glasbo in house ritmi. V veliki dvorani so množico ogrevali rock zasedba iz Zreč 500 M (metrov), za vrhunec večera pa so poskrbeli legendarni Big foot mama. Ljubitelje elektronske glasbe pa je v mali dvorani v plesnem vzdušju dvigoval DJ Dean Deen s svojim najnovejšim glasbenim setom. Na tekmovanju za ½Naj bruca in naj brucko½ se je pomerilo 8 kandidatov (4 brucke in 4 bruci), ki so prestali test brucovanja, zmagovalca pa sta prejela silvestrovanje v Beogradu s KŠOC. Organizatorji dogodka so v Celju ponovno želeli obuti študentski utrip mesta in glede na odziv obiskovalcev, se je to tudi uresničilo.

 
 
Foto: Matic GabrielKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.