Krst brucev v Celju

Sobotni večer je bil v Celjskem domu rezerviran za vse celjske študente, še posebej bruce, ki so prestali že tradicionalno brucovanje.

Poleg glasbenega dela je potekala tudi nagradna igra v kateri so lahko sodelovali vsi obiskovalci dogodka KŠOC BRUC 09. Mladim občanom Celja pa se je na brucovanju in 5. obletnici Kluba študentov občine Celje (KŠOC) pridružil tudi župan Mestne občine Celje, g. Bojan Šrot.

Na obeh prizoriščih se je gnetlo cca. 600 obiskovalcev, ki so lahko izbirali med dvema glasbenima zvrstema, rock glasbo in house ritmi. V veliki dvorani so množico ogrevali rock zasedba iz Zreč 500 M (metrov), za vrhunec večera pa so poskrbeli legendarni Big foot mama. Ljubitelje elektronske glasbe pa je v mali dvorani v plesnem vzdušju dvigoval DJ Dean Deen s svojim najnovejšim glasbenim setom. Na tekmovanju za ½Naj bruca in naj brucko½ se je pomerilo 8 kandidatov (4 brucke in 4 bruci), ki so prestali test brucovanja, zmagovalca pa sta prejela silvestrovanje v Beogradu s KŠOC. Organizatorji dogodka so v Celju ponovno želeli obuti študentski utrip mesta in glede na odziv obiskovalcev, se je to tudi uresničilo.

 
 
Foto: Matic GabrielKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.