Krst brucev v Celju

Sobotni večer je bil v Celjskem domu rezerviran za vse celjske študente, še posebej bruce, ki so prestali že tradicionalno brucovanje.

Poleg glasbenega dela je potekala tudi nagradna igra v kateri so lahko sodelovali vsi obiskovalci dogodka KŠOC BRUC 09. Mladim občanom Celja pa se je na brucovanju in 5. obletnici Kluba študentov občine Celje (KŠOC) pridružil tudi župan Mestne občine Celje, g. Bojan Šrot.

Na obeh prizoriščih se je gnetlo cca. 600 obiskovalcev, ki so lahko izbirali med dvema glasbenima zvrstema, rock glasbo in house ritmi. V veliki dvorani so množico ogrevali rock zasedba iz Zreč 500 M (metrov), za vrhunec večera pa so poskrbeli legendarni Big foot mama. Ljubitelje elektronske glasbe pa je v mali dvorani v plesnem vzdušju dvigoval DJ Dean Deen s svojim najnovejšim glasbenim setom. Na tekmovanju za ½Naj bruca in naj brucko½ se je pomerilo 8 kandidatov (4 brucke in 4 bruci), ki so prestali test brucovanja, zmagovalca pa sta prejela silvestrovanje v Beogradu s KŠOC. Organizatorji dogodka so v Celju ponovno želeli obuti študentski utrip mesta in glede na odziv obiskovalcev, se je to tudi uresničilo.

 
 
Foto: Matic GabrielKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Severina in Nina Pušlar

Podarjamo 2 vstopnici za veliki in zdaj že skoraj tradicionalni koncert Severine v Portorožu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi:"Katera pesem Nine Pušlar je bila lani največkrat predvajana pesem na radijih?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sladica Summertime 17

Podarjamo 2 vstopnici za Sladica Summertime 17, ki se bo odvijal 23.6. v Sputniku! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Za kateri koncert bodo na Sladici podelili 2 vstopnici?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fresh Island 2017

Podarjamo 2 vstopnici za zaključek Fresh Island festivala na Pagu, na katerem bosta nastopila Rae Sremmurd in Sean Paul. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje: "Kateri DJ, znan tudi iz serije Princ iz Bel Aira, bo nastopil na Fresh Islandu?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam 2017

Podarjamo 2x1 vstopnico za Overjam 2017! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katerega leta se je odvijal prvi Overjam festival?"


Spremeni besedo.