Krst brucev v Celju

Sobotni večer je bil v Celjskem domu rezerviran za vse celjske študente, še posebej bruce, ki so prestali že tradicionalno brucovanje.

Poleg glasbenega dela je potekala tudi nagradna igra v kateri so lahko sodelovali vsi obiskovalci dogodka KŠOC BRUC 09. Mladim občanom Celja pa se je na brucovanju in 5. obletnici Kluba študentov občine Celje (KŠOC) pridružil tudi župan Mestne občine Celje, g. Bojan Šrot.

Na obeh prizoriščih se je gnetlo cca. 600 obiskovalcev, ki so lahko izbirali med dvema glasbenima zvrstema, rock glasbo in house ritmi. V veliki dvorani so množico ogrevali rock zasedba iz Zreč 500 M (metrov), za vrhunec večera pa so poskrbeli legendarni Big foot mama. Ljubitelje elektronske glasbe pa je v mali dvorani v plesnem vzdušju dvigoval DJ Dean Deen s svojim najnovejšim glasbenim setom. Na tekmovanju za ½Naj bruca in naj brucko½ se je pomerilo 8 kandidatov (4 brucke in 4 bruci), ki so prestali test brucovanja, zmagovalca pa sta prejela silvestrovanje v Beogradu s KŠOC. Organizatorji dogodka so v Celju ponovno želeli obuti študentski utrip mesta in glede na odziv obiskovalcev, se je to tudi uresničilo.

 
 
Foto: Matic GabrielKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.