Krona za še tako petične

Mladi oblikovalci so lahko svojo kreativnost preizkusili na nateèaju Sveta vladar, ki ga je razpisala Nova KBM ob lansiranju nove istoimenske blagovne znamke za mlade. Ta nosi sporoèilo, da je s pravo banko pred teboj cel svet. Naloga oblikovalcev je bila ustvariti prepoznavno krono s katero bi bil lahko vladar sveta prav vsak.

Zmagovalec nateèaja je  oblikovalec Luka Kern, ki je o svoji zlati zmagovalki povedal: »Krona spominja na planet Zemljo, dodatno pa jo krasi stiliziran lovorjev venec, sestavljen iz majhnih logotipov Nove KBM.« Krono, ki je vredna nekaj tisoè evrov in predstavlja svojevrsten modni dodatek je Luka ¾elel podariti mladi, še ne uveljavljeni manekenki, ki bi si z njo utrla pot v modni svet.  Zares pa bo okronan oz. iz¾reban zmagovalec nagradne igre, ki  bo s pomoèjo Facebook aplikacije Nove KBM do 15.6. ‘okronal’ eno izmed svojih fotografij objavljenih na spletu. Po besedah oblikovalca Luke pa je Sveta vladar oseba, ki se zaveda, da si svet, ki mu vlada, ustvarja sam. Pomembno je u¾ivati in ¾iveti ¾ivljenje, ki nam je všeè. Mi smo tisti, ki mu vladamo in ga oblikujemo po svojih ¾eljah. In tega nam ne more vzeti nihèe!«
 
Ravno to pa je tudi vodilo projekta Sveta vladar Nove KBM, ki mladim sporoèa, da nobena ¾elja ni neuresnièljiva. Še posebej študentsko ¾ivljenje prinaša veliko ¾elja. Študij v tujini, potovanja in odkrivanje novega sveta je la¾je, èe imaš ob sebi banko, ki ti z banènimi storitvami študij olajša z ugodnimi krediti in v tvoja študentska leta prinaša še veè vznemirljivosti z brezplaènim dvigovanjem denarja na bankomatih po svetu, nakupovanje preko spleta in nudi še turistièno zavarovanje. V Novi KBM so paketi SKUL, INDEKS in KARIERA opremljeni z vsem kar potrebuje vsak mladi raziskovalec.
 
Tistim, ki pa se ne boste potegovali za zlato krono pa Nova KBM za poletne dni ponuja ‘kul’ oèala, s katerimi boš res pokazal da si ‘sveta vladar’. Obdarili bomo 2 sreène¾a, ki bosta odgovorila na nagradno vprašanje: Kako se imenujejo veèeri Stand-up komedije, ki jih organizira Nova KBM? Pomoè poišèi na www.svetavladar.si, odgovor pa pošlji na nagradna@studentarija.net s pripisom "Nagradna igra NKBM".Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.