Kreativna šola za kreativno delo

Začetek novega leta je čas novih odločitev in planov za prihodnost. Za tiste, ki zaključujejo šolanje na osnovnih in srednjih šolah, so te ponavadi vezane na nadaljnje izobraževanje. Za vse ostale pa na spremembe in uresničevanje osebnostnih ciljev.

Vsem, katerih cilji so v novem letu vezani na pridobivanje novih znanj, so v Kreativni šoli v pomoč pripravili programe, preko katerih se boste pobližje spoznali s kreativnimi poklici in možnostmi izobraževanja zanje.
Za osnovnošolce in srednješolce tako ponujajo vrsto različnih programov in priprav na sprejemne izpite, ki vam bodo približali poklice in omogočili želeno šolanje.
 
Vsem, ki ste srednje in univerzitetno šolanje že zaključili, pa vas še vedno žene želja po ustvarjalnem delu ali preživljanju prostega časa, pa ponujajo tudi vrsto programov iz različnih področij kreativnih industrij, ki bodo izpopolnili tako vaše ustvarjalno kot profesionalno življenje.
 
Njihovi programi vas bodo pripravili in spoznali z delom na področju grafičnega, spletnega in industrijskega oblikovanja, arhitekture, glasbene produkcije, fotografije, mode in likovnega ustvarjanja.
 
Pri vseh programih je poudarek na individualnem delu z mentorji na razvijanju idej udeležencev in spoznavanju orodij za njihovo doseganje. Delo poteka v majhnih skupinah programe pa vodijo mladi mentorji, katerih prednosti so predvsem strast do področja ki ga pokrivajo in dobro poznavanje prakse in industrij, ki jih vključuje delo na določenem področju.

Več o programih si lahko preberete na spletni strani www.kreativnasola.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.