Kreativna Šola Ateljeja 2050

V prostorih Ateljeja 2050, društva za razvoj in promocijo vizualne kulture že od leta 2000 deluje izobraževalna sekcija, ki prireja številna izobraževanja in delavnice s področja risanja in slikanja, ilustracije in stripa, digitalne in klasične fotografije, grafičnega in industrijskega oblikovanja, priprave za tisk in tehnologije tiska, računalniške grafike, spletne, video in glasbene produkcije, arhitekture in notranje opreme, aranžiranja, kaligrafije, mode, nakita, računalniške animacije.

V mesecu februarju pa so še posebej aktualne priprave na sprejemne izpite na umetniško usmerjenih fakultetah.

V februarju in marcu se tako lahko udeležite naslednjih tečajev:

Risanje arhitekturnega prostora prirejeno sprejemnim izpitom na fakulteti za arhitekturo

Risanje krajinske arhitekture prirejeno sprejemnim izpitom na Biotehniški fakulteti smer Krajinska arhitektura

Risanje
primerno za sprejemne izpite na naravoslovno tehniški fakulteti (oddelek za tekstil) in Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje (smer slikarstvo)

Industrijsko oblikovanje prirejeno sprejemnim izpitom na ALU smer industrijsko oblikovanje

Vizualne komunikacije prirejeno izpitom na ALU smer vizualne komunikacije, in sprejemnim izpitom na Visoki šoli za dizajn.

Prijave za tečaje in kreativne delavnice sprejemamo skozi vse leto ter jih razpisujemo na podlagi povpraševanja, zato vabimo, da pokličete ali preko e-pošte sporočite kateri programi vas zanimajo. Naša sodelavka pa vas bo redno in pravočasno obveščala o razpisanih terminih pričetka.

Več informacij o pripravah na sprejemne izpite in ostalih programih najdete na spletni strani www.kreativnasola.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.