Kostanjeva rezina

Kostanjeva rezina z omako iz mascaropne sira za 6 do 8 oseb

Sestavine za testo:

150 g masla
150 g sladkorja v prahu
150 g moke
50 g koruzne moke
100g spasiranega kostanja
100 g kostanja v koščkih
2 jajci
2 rumenjaka
vanilij, malo soli, pol pecilnega praška

Sestavine za omako:

150 g mascarpone sira
70 g sladkorja
2 rumenjaka, rum

Priprava:

Maslo, sladkor in malo soli stepemo, da se naraste. Nato dodamo jajca in rumenjake in razmešamo. Dodamo še kostanj, moki, vanilij in pecilni prašek. Na rahlo premešamo. Preložimo v primeren pekač in pečemo pri 45 min. na 180 C. Medtem pripravimo omako. Sladkor zmešamo z malo vode in zavremo. Med mešanjem ga prilijemo k rumenjakom in stepemo, da se speni. Sedaj dodamo mascarpone sir in rum ter premešamo. Pečeno sladico narežemo in ponudimo z omako.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.