Kostanjeva rezina

Kostanjeva rezina z omako iz mascaropne sira za 6 do 8 oseb

Sestavine za testo:

150 g masla
150 g sladkorja v prahu
150 g moke
50 g koruzne moke
100g spasiranega kostanja
100 g kostanja v koščkih
2 jajci
2 rumenjaka
vanilij, malo soli, pol pecilnega praška

Sestavine za omako:

150 g mascarpone sira
70 g sladkorja
2 rumenjaka, rum

Priprava:

Maslo, sladkor in malo soli stepemo, da se naraste. Nato dodamo jajca in rumenjake in razmešamo. Dodamo še kostanj, moki, vanilij in pecilni prašek. Na rahlo premešamo. Preložimo v primeren pekač in pečemo pri 45 min. na 180 C. Medtem pripravimo omako. Sladkor zmešamo z malo vode in zavremo. Med mešanjem ga prilijemo k rumenjakom in stepemo, da se speni. Sedaj dodamo mascarpone sir in rum ter premešamo. Pečeno sladico narežemo in ponudimo z omako.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.