Končno rešitev za Union Olimpijo?

Delegati skupščine košarkarskega kluba Union Olimpija so na današnji izredni skupščini po hitrem postopku izvolili novega predsednika kluba, dva podpredsednika in nove člane upravnega odbora. Ljubljanski klub bo naslednja štiri leta vodil Jure Jež iz Pivovarne Union, podpredsednika pa bosta Milan Medved (HSE) IN Dušan Mitič (Telekom).

Danes je zasedala izredna skupščina KK Union Olimpija, na kateri so člani najprej s funkcije razrešili bivšega predsednika Daga Kralja in celoten upravni odbor. Za novega predsednika KK Uniona Olimpije je bil soglasno izvoljen Jure Jež (Pivovarna Union), za podpredsednika pa dr. Milan Medved (HSE) in Dušan Mitič (Telekom). Union Olimpija je dobila tudi nov upravni odbor, ki bo odslej štel 9 članov.

Člani upravnega odbora KK Union Olimpija:

Jure Jež – Pivovarna Union
Dušan Mitič – Telekom
Milan Medved – HSE
Tomo Štuflek – Mobitel
Jože Mermal – BTC
Igor Mervič – Spar Slovenija
Peter Vilfan – Mesto Ljubljana
Bojan ®upevc
Matjaž Tavčar – direktor kluba

(STA, www.union.olimpija.com)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.