Koncerti, žuri, festivali, klubski dogodki…

…vse to in še več najdete v Infosceni, kateri lahko sledite preko portala ali pa preko Facebooka.

Te zanima kje so najboljši žuri ta vikend? Kateri koncerti se bodo odvijali ta mesec? Si želiš na koncert, pa se ti zdi vstopnica predraga in bi jo raje zadel/a v kakšni nagradni igri? Vse to in še več čaka nate na naslovu www.infoscena.net in od zdaj naprej boš vedno na tekočem glede zabavnih dogodkov v Sloveniji. Za vse tiste, ki uporabljate tudi Facebook (ga kdo še ne?), pa smo omogočili tudi sledenje dogodkom preko Facebook strani Infoscene, ki jo najdete na naslovu www.facebook.com/infoscena
 
Preveri, zakaj Infoscena velja za najboljši party vodič!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.