Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Koncert Madonne v Ljubljani

Govorice o odpovedi koncerta seveda ne držijo – pop kraljica Madonna zagotovo prihaja v Ljubljano in bo nastopila 20.8.2009 na hipodromu v Stožicah!

London Times je turnejo Sticky & Sweet Tour označil kot: “nepozaben, pevsko-plesni spektakel, v katerem je kraljica popa dokazala, da zaseda prvo mesto v glasebni sceni.   Tudi The Independent (UK) je kometiral: “koreografija, vizualnost, njena pojava in talent resnično dokazujejo, da je Madonna upravičena do svojega nadimka, Kraljica Popa. “Sticky & Sweet Tour je v letu 2008 obiskalo 2, 350, 285 fenov, v 58 mestih.  Rekordno prodajo je Madonnina turneja doživelai na turneji po Južni Ameriki (prodanih 650 000 kart), v Zurichu (72 000), Londonu (75 000) in New Yorku (60,364).
Posebni gost Sticky & Sweet 2009 bo Paul Oakenfold. Glasbenik, ki je znan predvsem po sodelovanju z U2, Rolling Stones, Madonno, Justin Timberlakeom, Snoop Doggom, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack. Paul Oakenfold je dvakratni Grammy nominiranec in največji svetovni DJ. V prihajajočem letu bo izdal tudi svoj novi album, Pop Killer.   Madonnin prvenec Hard Candy, ki je nominiran z nagrado Grammy, zaseda prvo mesto v več kot 37 državah.
Več o samem dogodku pa si lahko preberete v Infosceni.