Končana nagradna igra

Vsi tisti, ki ste pravilno odgovorili, da se Ljubelj nahaja na Gorenjskem ste sodelovali v veliki nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Ni vas bilo malo, a nagrada gre v roke Biljani V.

Vsi tisti, ki ste pravilno odgovorili, da se Ljubelj nahaja na Gorenjskem ste sodelovali v veliki nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Ni vas bilo malo, a nagrada gre v roke Biljani V. iz Ljubljane.

Nagradna igra Študentarije in Collegiuma – ‘Adrenalinski park’ je naletela na velik odziv. V uredništvo smo prejeli več kot 300 pravilnih odgovorov. Ljubelj se seveda nahaja na Gorenjskem, pravilni odgovor pa se je skrival pod črko a. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri ‘Adrenalinski park’. Srečna nagrajenka je Biljana V., (kontaktni podatki so znani organizatorjema nagradne igre) ki bo prejela enodnevno brezplačno adrenalinsko vstopnico za 2 osebi.

Iskrene čestitke nagrajenki, nagrajeni vstopnici, ki ju bo prejela po pošti je potrebno potrditi pri Koren Sports Podljubelj najkasneje do 01.09.2007. Vsem ostalim sodelujočim želimo več sreče prihodnjič, saj vas kmalu pričakuje nova nagradna igra.

Vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.