Končana nagradna igra

Vsi tisti, ki ste pravilno odgovorili, da se Ljubelj nahaja na Gorenjskem ste sodelovali v veliki nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Ni vas bilo malo, a nagrada gre v roke Biljani V.

Vsi tisti, ki ste pravilno odgovorili, da se Ljubelj nahaja na Gorenjskem ste sodelovali v veliki nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Ni vas bilo malo, a nagrada gre v roke Biljani V. iz Ljubljane.

Nagradna igra Študentarije in Collegiuma – ‘Adrenalinski park’ je naletela na velik odziv. V uredništvo smo prejeli več kot 300 pravilnih odgovorov. Ljubelj se seveda nahaja na Gorenjskem, pravilni odgovor pa se je skrival pod črko a. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri ‘Adrenalinski park’. Srečna nagrajenka je Biljana V., (kontaktni podatki so znani organizatorjema nagradne igre) ki bo prejela enodnevno brezplačno adrenalinsko vstopnico za 2 osebi.

Iskrene čestitke nagrajenki, nagrajeni vstopnici, ki ju bo prejela po pošti je potrebno potrditi pri Koren Sports Podljubelj najkasneje do 01.09.2007. Vsem ostalim sodelujočim želimo več sreče prihodnjič, saj vas kmalu pričakuje nova nagradna igra.

Vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.