Končana nagradna igra

Vsi tisti, ki ste pravilno odgovorili, da se Ljubelj nahaja na Gorenjskem ste sodelovali v veliki nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Ni vas bilo malo, a nagrada gre v roke Biljani V.

Vsi tisti, ki ste pravilno odgovorili, da se Ljubelj nahaja na Gorenjskem ste sodelovali v veliki nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Ni vas bilo malo, a nagrada gre v roke Biljani V. iz Ljubljane.

Nagradna igra Študentarije in Collegiuma – ‘Adrenalinski park’ je naletela na velik odziv. V uredništvo smo prejeli več kot 300 pravilnih odgovorov. Ljubelj se seveda nahaja na Gorenjskem, pravilni odgovor pa se je skrival pod črko a. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri ‘Adrenalinski park’. Srečna nagrajenka je Biljana V., (kontaktni podatki so znani organizatorjema nagradne igre) ki bo prejela enodnevno brezplačno adrenalinsko vstopnico za 2 osebi.

Iskrene čestitke nagrajenki, nagrajeni vstopnici, ki ju bo prejela po pošti je potrebno potrditi pri Koren Sports Podljubelj najkasneje do 01.09.2007. Vsem ostalim sodelujočim želimo več sreče prihodnjič, saj vas kmalu pričakuje nova nagradna igra.

Vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.