Končana nagradna igra

Včeraj zvečer je bila zaključena nagradna igra v kateri ste se potegovali za karte za superstar vikend v K4

Na prvo vprašanje, ki se je glasilo kakšen je naslov novega albuma razvpite electro/hip hop dive Princess Superstar je bil pravilni odgovor My machine. Pravilni odgovor na drugo vprašanje, ki se je glasilo ali je legenda breaksov Krafty Kuts že gostoval kdaj v Ljubljani pa je ne, saj bo omenjeni zvezdnik tokrat pri nas prvič.

Pravilne odgovore in srečo pri žrebu so imeli:

VSTOPNICI ZA PETEK: Jerca L., Adrijana D.

VSTOPNICI ZA SOBOTO: Uroš V.; Lea Š.

Nagrajenci so bili že obveščeni po elektronski pošti mi pa jim želimo veliko zabave v K4!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.