Končana nagradna igra

Znani so zmagovalci so nagradne igre skupine Tekochee Kru so. Med več kot 60imi pravilnimi odgovori smo izžrebali srečneže, ki bodo prejeli CD in karti za koncert.

Vsi tiste, ki ste vedeli, da skupina Tekochee Kru šteje 7 članov in ste svoje podatke poslali na naš naslov ste z malo sreče bili izžrebani v naši novi nagradni igri.

CD dobi Valentino M., karte pa dobita Barbara B. in Tamara F. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri ‘Tekochee Kru‘.

CD bo nagrajenec dobil po pošti, karte pa lahko zmagovalki dvigneta na večer koncerta na vhodu mariborskega Štuka.

Čestitamo zmagovalcem, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič, ko vas bomo ponovno razveselili z novo nagradno igro.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.