Končana mega nagradna igra

Vsi tiste, ki ste pravilno odgovorili na naše vprašanje, da je Bratislava znana po nizki ceni piva ste sodelovali v mega nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Izžrebali smo tri srečne nagrajence!

Vsi tiste, ki ste pravilno odgovorili na naše vprašanje, da je priljubljena novoletna prestolnica Bratislava znana po nizki ceni piva ste sodelovali v mega nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Da je bil odziv zelo velik, govori podatek, da smo prejeli več kot 500 pravilnih odgovorov.

Pravilni odgovor se je skrival pod črko C. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri ‘Silvestrovanje 2008′. Organizatorja nagradne igre sta Študentarija, študentski portal in Collegium, potovalna agencija za mlade. Srečni nagrajenci so:

Maja M., ki je prejela silvestrovanje v Bratislavi,
Adin B., ki je prejel 20 EUR popusta pri kateremkoli silvestrovanju in
Damir B., ki je prejel potovanje na karneval v Benetkah

Nagrajenci so o prevzemu nagrade pravočasno obveščeni. Nagradne bone, ki so jih prejeli po pošti je potrebno potrditi na CMT-ju do datuma označenega na bonu. Zmagovalcem še enkrat čestitamo, vsem ostalim sodelujočim pa želimo več sreče prihodnjič in obljubljamo še več nagradnih iger tudi v prihodnje.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.