Končana mega nagradna igra

Vsi tiste, ki ste pravilno odgovorili na naše vprašanje, da je Bratislava znana po nizki ceni piva ste sodelovali v mega nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Izžrebali smo tri srečne nagrajence!

Vsi tiste, ki ste pravilno odgovorili na naše vprašanje, da je priljubljena novoletna prestolnica Bratislava znana po nizki ceni piva ste sodelovali v mega nagradni igri Študentarije in Collegiuma. Da je bil odziv zelo velik, govori podatek, da smo prejeli več kot 500 pravilnih odgovorov.

Pravilni odgovor se je skrival pod črko C. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri ‘Silvestrovanje 2008′. Organizatorja nagradne igre sta Študentarija, študentski portal in Collegium, potovalna agencija za mlade. Srečni nagrajenci so:

Maja M., ki je prejela silvestrovanje v Bratislavi,
Adin B., ki je prejel 20 EUR popusta pri kateremkoli silvestrovanju in
Damir B., ki je prejel potovanje na karneval v Benetkah

Nagrajenci so o prevzemu nagrade pravočasno obveščeni. Nagradne bone, ki so jih prejeli po pošti je potrebno potrditi na CMT-ju do datuma označenega na bonu. Zmagovalcem še enkrat čestitamo, vsem ostalim sodelujočim pa želimo več sreče prihodnjič in obljubljamo še več nagradnih iger tudi v prihodnje.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.