Kompleksi

…o kompleksih…

Ljudje so pripravljeni dati vse, se popolnoma fokusirati, predati iskanju "napak" na vas. Ko jih najdejo, so izpolnjeni in prepričani, kaj hitro zadovoljni s preprostim vzročno – posledičnim sklepom : " Saj ni čudno, ko pa…"
Kar v svoji, sicer pedantni metodi, načinu, ki so ga ubrali med iskanjem, ponavadi "pozabijo", pogrešijo, "po liniji najmanjšega odpora" zlahka izpustijo iz "sklepnega računa", je dejstvo, da je njih "elaboracija" nečesa na nas, kot "napake", zgolj posledica njihovih lastnih strahov, kompleksov in frustracij.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.