Kompleksi

…o kompleksih…

Ljudje so pripravljeni dati vse, se popolnoma fokusirati, predati iskanju "napak" na vas. Ko jih najdejo, so izpolnjeni in prepričani, kaj hitro zadovoljni s preprostim vzročno – posledičnim sklepom : " Saj ni čudno, ko pa…"
Kar v svoji, sicer pedantni metodi, načinu, ki so ga ubrali med iskanjem, ponavadi "pozabijo", pogrešijo, "po liniji najmanjšega odpora" zlahka izpustijo iz "sklepnega računa", je dejstvo, da je njih "elaboracija" nečesa na nas, kot "napake", zgolj posledica njihovih lastnih strahov, kompleksov in frustracij.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.