Kompleksi

…o kompleksih…

Ljudje so pripravljeni dati vse, se popolnoma fokusirati, predati iskanju "napak" na vas. Ko jih najdejo, so izpolnjeni in prepričani, kaj hitro zadovoljni s preprostim vzročno – posledičnim sklepom : " Saj ni čudno, ko pa…"
Kar v svoji, sicer pedantni metodi, načinu, ki so ga ubrali med iskanjem, ponavadi "pozabijo", pogrešijo, "po liniji najmanjšega odpora" zlahka izpustijo iz "sklepnega računa", je dejstvo, da je njih "elaboracija" nečesa na nas, kot "napake", zgolj posledica njihovih lastnih strahov, kompleksov in frustracij.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.