Ko bom velik bom…

…stavek, ki ga vèasih te¾ko dopolnimo, pogosto tudi zaradi ¹tevilnih vpra¹anj, ki se nam porajajo. Sem izbral pravi ¹tudij? Na kateri podiplomski program naj se vpi¹em? Kak¹ni so vpisni pogoji? Kje se lahko ob zakljuèku ¹olanja zaposlim? Kako do ¹tipendije?

Obišèi Informativo ’10 – vseslovenski sejem izobra¾evanja, štipendiranja in zaposlovanja, kjer boš zase našel odgovore na to, kako slediti svojim sanjam in dosegati zastavljene cilje. Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišèu v Ljubljani, v petek in soboto, 29. in 30. januarja 2010, od 9.00 do 18.00.

Na vseslovenskem predinformativnem dnevu boš spoznal/-a razliène študijske programe doma in v tujini, vešèine pisanja dobrih ¾ivljenjepisov, vrste štipendij, preveril svoje znanje iz anglešèine, spoznal razlièna javna in strokovna zdru¾enja, ki ti bodo pomagala pri iskanju primernih finanènih rešitev in ti svetovala pri izbiri poklica oz. mo¾nostih oblikovanja kariere…

Obišèi sejemsko razstavo, bogat izobra¾evalni program v predavalnicah, spremljevalni program v kavarni in se zabavaj ob odru.

KO BOM VELIK BOM … pridi in preveri na Informativi!

VSTOP JE PROST!

www.informativa.si

Kaj vse je dogajalo na lanskoletni Informativi? Oglej si spodaj

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.