Ko bom velik bom…

…stavek, ki ga vèasih te¾ko dopolnimo, pogosto tudi zaradi ¹tevilnih vpra¹anj, ki se nam porajajo. Sem izbral pravi ¹tudij? Na kateri podiplomski program naj se vpi¹em? Kak¹ni so vpisni pogoji? Kje se lahko ob zakljuèku ¹olanja zaposlim? Kako do ¹tipendije?

Obišèi Informativo ’10 – vseslovenski sejem izobra¾evanja, štipendiranja in zaposlovanja, kjer boš zase našel odgovore na to, kako slediti svojim sanjam in dosegati zastavljene cilje. Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišèu v Ljubljani, v petek in soboto, 29. in 30. januarja 2010, od 9.00 do 18.00.

Na vseslovenskem predinformativnem dnevu boš spoznal/-a razliène študijske programe doma in v tujini, vešèine pisanja dobrih ¾ivljenjepisov, vrste štipendij, preveril svoje znanje iz anglešèine, spoznal razlièna javna in strokovna zdru¾enja, ki ti bodo pomagala pri iskanju primernih finanènih rešitev in ti svetovala pri izbiri poklica oz. mo¾nostih oblikovanja kariere…

Obišèi sejemsko razstavo, bogat izobra¾evalni program v predavalnicah, spremljevalni program v kavarni in se zabavaj ob odru.

KO BOM VELIK BOM … pridi in preveri na Informativi!

VSTOP JE PROST!

www.informativa.si

Kaj vse je dogajalo na lanskoletni Informativi? Oglej si spodaj

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.