Ko bom velik bom…

…stavek, ki ga vèasih te¾ko dopolnimo, pogosto tudi zaradi ¹tevilnih vpra¹anj, ki se nam porajajo. Sem izbral pravi ¹tudij? Na kateri podiplomski program naj se vpi¹em? Kak¹ni so vpisni pogoji? Kje se lahko ob zakljuèku ¹olanja zaposlim? Kako do ¹tipendije?

Obišèi Informativo ’10 – vseslovenski sejem izobra¾evanja, štipendiranja in zaposlovanja, kjer boš zase našel odgovore na to, kako slediti svojim sanjam in dosegati zastavljene cilje. Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišèu v Ljubljani, v petek in soboto, 29. in 30. januarja 2010, od 9.00 do 18.00.

Na vseslovenskem predinformativnem dnevu boš spoznal/-a razliène študijske programe doma in v tujini, vešèine pisanja dobrih ¾ivljenjepisov, vrste štipendij, preveril svoje znanje iz anglešèine, spoznal razlièna javna in strokovna zdru¾enja, ki ti bodo pomagala pri iskanju primernih finanènih rešitev in ti svetovala pri izbiri poklica oz. mo¾nostih oblikovanja kariere…

Obišèi sejemsko razstavo, bogat izobra¾evalni program v predavalnicah, spremljevalni program v kavarni in se zabavaj ob odru.

KO BOM VELIK BOM … pridi in preveri na Informativi!

VSTOP JE PROST!

www.informativa.si

Kaj vse je dogajalo na lanskoletni Informativi? Oglej si spodaj

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.