Knjižne čajanke

Januarske knjižne čajanke bodo posvečene knjigam, ki opozarjajo na pomen medsebojnega razumevanja in sožitja. Med drugim bodo predstavili slikanico Jutte Langreuter Na pomoč!

Januarske knjižne čajanke bodo posvečene knjigam, ki opozarjajo na pomen medsebojnega razumevanja in sožitja. Med drugim bodo predstavili slikanico Jutte Langreuter Na pomoč!. 

Predstavili bodo tudi knjigi Moja starša se ločujeta Elisabeth Schoeberl in Prividi sreče: Z drogo zasvojeno dekle Jane Frey ter priročnik Najboljši v razredu v štirih tednih Karin Kampwerth. V ospredju bosta tudi knjiga predsednika Janeza Drnovška z naslovom Bistvo sveta, ki spodbuja k pozitivnemu razmišljanju in delo Učbenik življenja Martina Kojca.

Knjige in priročniki, ki jih bodo na januarskih čajankah pod geslom Na pomoč! predstavili pri Mladinski knjigi, se navezujejo na teme medsebojne pomoči, samozaupanja in težav pri odraščanju. Knjige lahko pomagajo otrokom, najstnikom in odraslim, ki za premagovanje vsakdanjih skrbi potrebujejo zavedanje in pozitivno razmišljanje, so zapisali pri založbi.

Čajanke bodo potekale v četrtek, 18. januarja, ob 10. uri v dvorani Slovenske matice v Ljubljani in v knjigarnah MK v Mariboru, Novem mestu, Velenju, Zagorju, Žalcu, na Ravnah na Koroškem, v knjižnici v Domžalah in drugod.

Knjižne čajanke so redna mesečne srečanja ob knjigi, namenjena predvsem predstavitvam mladinske književnosti starejšim bralcem, da bi bralno kulturo prenašali na otroke v predšolskem in zgodnjem bralnem obdobju. (STA, Telemach)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.