Knjižne čajanke

Januarske knjižne čajanke bodo posvečene knjigam, ki opozarjajo na pomen medsebojnega razumevanja in sožitja. Med drugim bodo predstavili slikanico Jutte Langreuter Na pomoč!

Januarske knjižne čajanke bodo posvečene knjigam, ki opozarjajo na pomen medsebojnega razumevanja in sožitja. Med drugim bodo predstavili slikanico Jutte Langreuter Na pomoč!. 

Predstavili bodo tudi knjigi Moja starša se ločujeta Elisabeth Schoeberl in Prividi sreče: Z drogo zasvojeno dekle Jane Frey ter priročnik Najboljši v razredu v štirih tednih Karin Kampwerth. V ospredju bosta tudi knjiga predsednika Janeza Drnovška z naslovom Bistvo sveta, ki spodbuja k pozitivnemu razmišljanju in delo Učbenik življenja Martina Kojca.

Knjige in priročniki, ki jih bodo na januarskih čajankah pod geslom Na pomoč! predstavili pri Mladinski knjigi, se navezujejo na teme medsebojne pomoči, samozaupanja in težav pri odraščanju. Knjige lahko pomagajo otrokom, najstnikom in odraslim, ki za premagovanje vsakdanjih skrbi potrebujejo zavedanje in pozitivno razmišljanje, so zapisali pri založbi.

Čajanke bodo potekale v četrtek, 18. januarja, ob 10. uri v dvorani Slovenske matice v Ljubljani in v knjigarnah MK v Mariboru, Novem mestu, Velenju, Zagorju, Žalcu, na Ravnah na Koroškem, v knjižnici v Domžalah in drugod.

Knjižne čajanke so redna mesečne srečanja ob knjigi, namenjena predvsem predstavitvam mladinske književnosti starejšim bralcem, da bi bralno kulturo prenašali na otroke v predšolskem in zgodnjem bralnem obdobju. (STA, Telemach)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.