Klub Top ne zapira svojih vrat

Po preverjenih informacijah ljubljanski klub Top ne bo zaprl svojih vrat, pač pa se je zgolj zamenjalo vodstvo kluba.

Čeprav so nekateri slovenski mediji po starem običaju z veseljem dočakali novico o zapiranju popularnega ljubljanskega kluba Top, gre očitno le za dezinformacijo, saj po preverjenih informacijah do tega (vsaj zaenkrat) ne bo prišlo. Včeraj so se v klubu Top zgolj odločili, da bodo zamenjali celotno vodstvo kluba (oz. je le to prostovoljno odstopilo), kar so nam potrdili tudi v SMS sporočilu. Njihova mesta pa so že prevzeli novi zaposleni, ki so nam tudi povedali, da bo klub Top že ta vikend nadaljeval s programom in sicer danes, v petek, z zabavo Trend Music, medtem ko se bo v soboto odvijala zabava z imenom Revival, kjer bo moč slišati stare, a še ne pozabljene hite. 
 
Takoj, ko nam bodo iz kluba dostavili napovednike prihajajočih zabav, pa jih boste seveda lahko zopet spremljali preko Infoscene.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.