Klub kranjskih študentov vabi

Klub kranjskih študentov vas vabi na nova dva projekta. Oglejte si projekcijo Kitajske na potopisnem večeru ali pa začnite z osnovnim tečajem fotografije.

Klub kranjskih študentov vas vabi na nova dva projekta. Oglejte si projekcijo Kitajske na potopisnem večeru ali pa začnite z osnovnim tečajem fotografije.

Potopisni večer: KITAJSKA
Nedelja, 18. november 2007
16:30, Klubar, Kranj, Nina Koder, vstop prost

Skozi projekcijo slik se bomo sprehodili po prestolnici Peking, nadaljevali pot po južni Kitajski, kjer se bomo ustavili v Heng Yangu in romali na sveto goro, nadaljevali proti pravljični in mistični pokrajini Guilin in Yangshuo in se na koncu podali v Hangzhou in Suzhou, ki po kitajskem izročilu veljata za raj na zemlji. Na kratko bomo skočili še na morje in se zraven čudili zanimivim kitajskim izumom. Več si lahko pogledaš na njihovi spletni strani www.ksk.si

Tečaj: OSNOVNI TEČAJ FOTOGRAFIJE
Sobota, 1. december 2007
15:00, Mladinski kulturni center, Kranj
Kdaj? 1. 12. in 8. 12. 2007, obseg 13 ur
Kje? Mladinski kulturni center Kranj, Tomšičeva 21, Kranj
Cena:
za člane KŠK: 20 EUR
za ostale: 30 EUR
Prijave:
Info točka KŠK, Glavni trg 20, število mest je omejeno

Tečaj bo vodil Aleš Serajnik, fotograf z dolgoletnimi izkušnjami poučevanja na fototečajih in z opravljenim državnim izpitom za mentorja fotografije. Teme na predavanju bodo izbrane tudi glede na napredovanje in znanje skupine, zato je tečaj primeren tako za amaterje, kot za nezahtevne uporabnike fotografske opreme.
Zaželena oprema za tečaj je kakršenkoli digitalni fotografski aparat.

Informacije:
foto.sekcija@ksk.si
040 440 968 (Tadej)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.