Kje praznovati novo leto?

Sodelujte pri izbiri najboljšega ponudnika letošnjega silvestrovanja.

InYourPocket, vodilni evropski založnik revij in vodičev po 131 evropskih mestih,ki se je tako med tujimi kot slovenskimi bralci dodobra prijel tudi po Sloveniji, v novembru pripravlja izbor IYP Best of: New Year 2010 (Najboljša silvestrovanja 2010), ki jih načrtujejo številne občine, restavracije, hoteli, kavarne, nočni lokali idr. po vsej Sloveniji.

Vsako leto se tako tujci kot tudi številni Slovenci sprašujemo, kako preživeti silvestrski večer. Zato smo se pri vodiču InYourPocket odločili, da zberemo raznolike možnosti, ponudnike in ideje, kako preživeti najdaljšo noč v letu ter jih predstavimo v decembrskih številkah IYP. Še prej pa ponudimo tudi možnost, da bralci IYP in vsi ostali zainteresirani glasujejo za najboljšo idejo ter si morda tudi prislužijo katero izmed nagrad.

V ožji izbor predlogov za glasovanje se je prebilo 10 idej, ki se bodo v IYP glasovanju potegovale za naziv najboljšega ponudnika letošnjega silvestrovanja.

Glasujete lahko med izbranimi silvestrskimi programi:

Bled – Krog prijateljstva
Bled – Hotel Krek
Bohinj – Hotel Jezero
Bohinj – Penzion Tripič
Koper – Taverna
Ljubljana – Grand Hotel Union
Ljubljana – InBox
Ljubljana – Prešernov trg
Maribor – Rožmarin
Maribor – Trg svobode

Glasovanje bo potekalo med 7. in 25. novembrom na IYP spletni strani, izbranega zmagovalca pa bomo razglasili 1. decembra. Sodelujoče organizacije bodo nekaterim srečnim izžrebanim glasovalcem podelile tudi nagrade v obliki vstopnic za njihova silvestrovanja oz. kakšna druga darila in presenečenja.  

Nagrado si lahko prislužite s komentiranjem na IYP spletni strani in na Facebooku (Ljubljana fan page). Morda boste prav Vi srečni nagrajenec.

Medijski partnerji akcije IYP Best of: New Year 2010 (Najboljša silvestrovanja 2010) so spletni portali Seniorji.info, Studentarija.net, NajNaj.si in Diva.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.