Kdo si upa?

Konec februarja so pri Klubu študentskih družin Slovenije začeli s fotografiranjem za akcijo Kdo si upa? Kot prvi se je projektu pridružil Zoran Janković.

Z mesecem februarjem so v Klubu študentskih družin Slovenije začeli pripravljati večji projekt z delovnim naslovom “Kdo si upa?” s katerim nameravajo predstaviti problematiko študentskih družin širši javnosti. Cilj projeka je zbrati fotografije, na katerih se bodo predstavili otroci študentskih družin s prepoznavnimi Slovenkami oz. Slovenci. S tem želijo poudariti, da študentske družine predstavljajo velik potencial, ki v začetku potrebuje le nekoliko podpore.

Naslov, pod katerim bo projekt deloval v fazi nastajanja, “Kdo si upa?” je nekoliko provokativne narave, saj je kot tak tudi mišljen. Skozi večletno delovanje kluba je namreč mogoče stalno zaznavati popolno ignoranco s strani države in pristojnih institucij, med katerimi se najde le malo izjem. V akciji “Kdo si upa?” tako vabijo vse, kijih podpirajo, da se pridružijo našemu don kihotskemu boju z državnimi mlini na veter. Seveda pa tudi od slednjih pričakujejo, da bodo ta projekt prepoznali kot priložnost začetka boljšega sodelovanja.

K sodelovanju so povabili Janeza Drnovška, Saša Hribarja, Zorana Jankoviča, Tinkaro Kovač, Vlada Kreslina, Štefko Kučan, Vito Mavrič, Vlasto Nussdorfer, Roberta Pešuta – Magnifica, Natašo Pirc Musar, Vesno Zornik, Barbaro Žgajner Tavš in Jonasa Žnidaršiča.

S pripravljenimi fotografijami bodo v sredini leta organizirati širše medijsko zastopano prireditev, na kateri bodo predstavljene fotografije v okviru razstave. Vzporedno bo na prireditvi potekalo še nekaj drugih vsebinsko povezanih tematik, med drugim nameravajo organizirati tudi okroglo mizo o problematiki študentskih družin. Za konec leta načrtujejo še izdajo fotografij v obliki koledarja za leto 2008.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.