Kdo potuje na Pag?

Končana je največja poletna nagradna igra Študentarije in Collegiuma. Kdo je srečnež, ki bo odpotoval na Pag?

Tokrat je med prispelimi pravilnimi odgovori imela največ sreče Anita Ð., ki bo za en teden odpotovala na Pag in uživala v sončni Novalji. Nagrajenka je že bila obveščena po elektronski pošti, nagrado pa lahko prevzame v poslovalnici Collegiuma.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Vsem ostalim se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje ter vam želimo vroče poletje!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.