Kdo gre v Ambasado?

Izžrebali smo nagrajence naše nagradne igre in podelili 5 brezplačnih vstopnic za dogodek Felix da Housecat v Ambasadi Gavioli

Študentarija je v sodelovanju z Ambasado Gavioli izžrebala pet srečnežev, ki bodo 1. maja zaplesali v Ambasadi Gavioli! Karte prejmejo Andrej P., Domen K., Zala S., Mojca V. in Luka N.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori, ki jih je bilo tokrat več kot 30, je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Nagrajenci so o prevzemu nagrade že obveščeni po emailu, vstopnico pa prevzamejo na blagajni pred diskoteko z osebnim dokumentom do polnoči. Srečnim nagrajencem čestitamo, ostale pa vabimo h sodelovanju pri naslednji nagradni igri.

Kot zanimivost pa lahko povemo, da je več kot 90% sodelujočih odgovorilo, da na partyjih najraje plešejo, par jih hodi predvsem zaradi pitja, le ena sodelujoča pa se je upala priznati, da na partyje hodi predvsem zaradi nasprotnega spola.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.