Kdo gre v Ambasado?

Izžrebali smo nagrajence naše nagradne igre in podelili 5 brezplačnih vstopnic za dogodek Felix da Housecat v Ambasadi Gavioli

Študentarija je v sodelovanju z Ambasado Gavioli izžrebala pet srečnežev, ki bodo 1. maja zaplesali v Ambasadi Gavioli! Karte prejmejo Andrej P., Domen K., Zala S., Mojca V. in Luka N.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori, ki jih je bilo tokrat več kot 30, je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Nagrajenci so o prevzemu nagrade že obveščeni po emailu, vstopnico pa prevzamejo na blagajni pred diskoteko z osebnim dokumentom do polnoči. Srečnim nagrajencem čestitamo, ostale pa vabimo h sodelovanju pri naslednji nagradni igri.

Kot zanimivost pa lahko povemo, da je več kot 90% sodelujočih odgovorilo, da na partyjih najraje plešejo, par jih hodi predvsem zaradi pitja, le ena sodelujoča pa se je upala priznati, da na partyje hodi predvsem zaradi nasprotnega spola.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.