Kdo gre po izpit povsem brezplačno?

V naši veliki nagradni igri smo izžrebali 3 nagrajence, ki so prejeli brezplačne ure v avtošoli Ideal, vsi sodelujoči pa ste si priborili še dodatno ugodnost!

Rezultati nagradne igre so tu! 
 
1. mesto (30 brezplačnih ur vožnje): N.Č. iz Ljubljana Polje
2. mesto (5 brezplačnih ur vožnje): S.B. iz Mengša
3. mesto (5 brezplačnih ur vožnje): T.R. iz Brezovice pri Ljubljani
 
Nagrajenci so po emailu tudi že prejeli vse informacije o tem, kako in kdaj lahko prevzamejo svojo nagrado. Vsem iskrene čestitke!
 
Avtošola Ideal pa se je odločila, da vsem sodelujočim v nagradni igri podari še božično darilo – 10% popusta na ure vožnje v njihovi avtošoli! Za več informacij in prijavo se obrnite na telefonsko številko 040 222 250.
 
Avtošola Ideal se sicer nahaja na Zaloški 163 in vam nudi storitve za pridobitev vozniškega dovoljenja kategorij A, B in H. Gre za prijazno ekipo inštruktorjev, kar so dokazali že s tem, da so se takoj z veseljem odzvali na našo pobudo za pomoč študentom. Tudi sicer pa je prijaznost značilnost njihovega poslovanja – med drugim so znani tudi po tem, da so se svojim učencem pri vožnjah pripravljeni prilagajati tako časovno kot lokacijsko.

Na njihovi spletni strani www.as-ideal.si si lahko preberete kakšni so pogoji za opravljanje vozniškega izpita, kako potekajo tečaji CPP, pravtako pa se lahko preko spletne strani tudi prijavite na vse storitve.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.