Kdo gre na Martina Solveiga?

Vsi, ki ste na vprašanje od kod prihaja Martin Solveig odgovorili pravilno ste se potegovali za vstopnico za dogodek, ki bo 09. februraja v Ambasadi Gavioli.

Martin Solveig seveda prihaja iz Francije in med vsemi pravilnimi odgovori gresta 09. februarja na njegov koncert Tanja D. in Dinka M.

Nagrajenkama nagradne igre, ki jo je Študentarija pripravila v sodelovanju z Ambasado Gavioli iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri. Nagrajenki bosta o prevzemu nagrade pravočasno obveščeni. Na dan dogodka karte prevzameta na blagajni, s seboj pa imejta osebni dokument.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.