Kdo gre na Martina Solveiga?

Vsi, ki ste na vprašanje od kod prihaja Martin Solveig odgovorili pravilno ste se potegovali za vstopnico za dogodek, ki bo 09. februraja v Ambasadi Gavioli.

Martin Solveig seveda prihaja iz Francije in med vsemi pravilnimi odgovori gresta 09. februarja na njegov koncert Tanja D. in Dinka M.

Nagrajenkama nagradne igre, ki jo je Študentarija pripravila v sodelovanju z Ambasado Gavioli iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri. Nagrajenki bosta o prevzemu nagrade pravočasno obveščeni. Na dan dogodka karte prevzameta na blagajni, s seboj pa imejta osebni dokument.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.